Gyerekként egyre jobban

o        Ebben a könyvecskében a kis zsenik hatalmas fölfedezései olvashatók: a gyerekek saját, egész életükre szóló elemi erejű tapasztalatai arról, hogy sokkal többre képesek, mint amit mondtak nekik a felnőttek, hogy kezünkben van a saját életük, hogy a világ igazából jóindulatú, az élet nagyszerű, csodálatos.

o         Ajánlatos ez a könyvecske a gyerekek mellett minden szülőnek és nevelőnek: a gyerekekben okozott sok-sok kárt még időben helyrehozhatjuk, ha fölkeltjük bennük a kedvet, az érdeklődést az agykontroll iránt.

o        Dr Domján László az agykontrollról nyilatkozik az alábbiakban:

§        Agykontrolloktatóként visszagondolva gyerekkoromra, gyakran fölsóhajtok: ha akkor ismertem volna mindazt, amit ma tanítok, életemnek hány zsákutcáját elkerülhettem volna!

§        Az agykontroll lehetőséget kínál a tudatosabb életre. Lehetőséget arra, hogy észrevegyük a zsákutcákat, és egyúttal eszközt is, hogy kijöjjünk belőlük. Az agykontroll hatalmas lehetőséget kínál: sorsunk javítóvá válhatunk.

§        Csodálatos lehetőségekkel jövünk ebbe a világba. Azonban születésünk pillanatától kezdve szüleink, nevelőink - többnyire ugyan a legjobb szándékkal - lenyesik szárnyainkat, aláássák önmagunkba vetett hitünket, félelmeket és előítéleteket oltanak belénk. A sok hasznos tudás mellett kicsis gyerekkortól sajátunkká válnak őseink negatív tapasztalatai is abban a folyamatban, amit nevelésnek, szocializációnak hívnak. Ki-ki a maga egyéni módján lesz aztán mindezek hatására sokszor saját sorsának elrontója.

§        Naponta hálát adok a Jóistennek, nem csak azért, mert az agykontroll révén kapott tudással egyre jobbá tudom tenni az életemet, hanem azért is, mert olyat adhatok tovább a korombelieknek, amivel ők is javíthatják így-úgy elrontott életüket.

§        Ám ennél sokkal-sokkal fontosabbnak érzem azt, amit gyermekoktató kollégáim tesznek! Ők gyerekeknek tanítják meg azt, hogy hogyan NE rontsák el az életüket, hogyan NE váljanak kiszolgáltatottakká, tehetetlenekké.

§        Ebben a könyvecskében kis zsenik hatalmas fölfedezései olvashatók: a gyerekek saját, egész életükre szóló elemi erejű tapasztalatai arról, hogy sokkal többre képesek, mint amit mondtak nekik a felnőttek, hogy kezükben van a saját életük, hogy a világ igazából jóindulatú, az élet nagyszerű, csodálatos.

§        Szívből ajánlom ezt a könyvecskét minden szülőnek és nevelő kollégámnak: a gyerekeinkben okozott sok-sok kárt még időben helyrehozhatjuk, ha fölkeltjük bennük a kedvet, az érdeklődést az agykontroll iránt.

§        És szívből ajánlom ezt a könyvecskét Nektek is gyerekek. A világ valóban jóindulatú! Az élet nagyszerű, csodálatos lehetőséggel teli! Nyitva áll előttetek! Sok-sok sikert hozzá!

A könyv megvásárolható az alábbi linken:

http://netbutik.hu/spd/A1/Gyerekkent-egyre-jobban