Ez a csomag is elkezdi útját...

5.jpg

Képes vagyok rá! Meg tudom csinálni! - Tapsi relax* kiskönyv és melléklet CD* - ***

A kisgyerekek is kerülnek időnként olyan élethelyzetbe, ami tartós feszültségben tartja őket. Ez megzavarhatja fejlődésüket, és káros lehet egészségükre is. A CD-n hallható, mesébe szőtt, zenés meditációk abban segítenek, hogy nehézségeiket egészséges hozzáállással kezeljék, és visszanyerjék lelki békéjüket.

Szülőként, nagyszülőként nem ez a legnagyobb vágyunk hogy csemeténk, kis unokánk kiegyensúlyozott és boldog gyerek kora legyen?

Ez a CD segít a kicsiknek ebben. 

És íme egy sikertörténet:

"Ötéves kislányom nagyon maximalista. Ha valami nem sikerül, elsírja magát, és azt mondja, hogy ő buta és nem képes semmire. A múlt heti agykontroll után betettük a Tapsi relax mesét a CD-lejátszóba, azóta is minden este kéri, a testvérével együtt. Egyik nap kimentünk a játszótérre, ahol van egy nagyobb gyerekeknek való, 2,5 méteren emelkedő, keskeny mászópalánk. A lányom úgy döntött, megmássza. Kétszer leesett, de úgy, hogy még az arcát is megütötte. Megdöbbenésemre felpattant a homokból, és újra odament a palánkhoz, miközben azt mondogatta: „Képes vagyok rá! Meg tudom csinálni!” Ahogy mászott és kapaszkodott, végig ezt mormolta. És a végén sikerült is megcsinálnia! Nagyon büszkék voltunk rá. Azt mondta: -A Vidám Tapsi is így csinálta a mesében. Azóta is kitartó és magabiztos."

Bővebb infó: itt!

Vedd könnyebben az akadályokat - Az erő benned van - Relax* kiskönyv és melléklet CD ***

  • Ha nyugtalan, izgatott, esetleg elkeseredett vagy?
  • Számodra is fontos, hogy változtatni tudj a nyomasztó helyzeten?

Ez a CD és kis könyv segít neked. 

A CD-n hallható zenés meditációk segítenek nyugalmat teremteni testedben és elmédben, s javítják a hozzáállásodat, ami együttesen azt eredményezi, hogy a gondjaidat sikeresebben fogod tudni kezelni - ajánlja Dr. Kígyós Éva gyermekpszichológus 

A CD-n két meditáció található:

  • Zenés lazító gyakorlat 
  • 77 pozitív gondolat

Bővebb infó: itt!

Kívánom, hogy a gyereknek és szüleinek is sok segítséget nyújtson ez a csomag.