Anya csak egy van - a család, amely kilenc gyermeket fogadott örökbe

Melissa és Scott Groves egy alaszkai házaspár, akiknek egyetlen gyermekük volt a feleség korábbi házasságából. Szerettek volna még több csemetét vállalni, de hosszú próbálkozás után sem jártak sikerrel. De ez korántsem vezetett kétségbeeséshez, sőt, ennek köszönhető, hogy a házaspár kilenc kisgyermek életét változtatta meg örökre.

A házaspár úgy döntött, hogy örökbe fogad egy testvérpárt, Noah-t, és Chase-t. A kisfiúk hamar a família részévé nőttek. De ezután jött az, ami még jobban megváltoztatta a család életét: felhívta őket a gyermekotthon, hogy született még egy gyermek a szülőanyától, akinek szintén otthonra van szüksége. 

"Nem volt kérdés számomra. Hogyan is tudnám megtagadni a gyermekeimet és az új kisbabát attól, hogy együtt lehessenek?" - mondta az anyuka a Daily Mail-el készült interjúban. Ahogy teltek az évek, a házaspár családja tovább gyarapodott, olyannyira, hogy összesen nyolc kisgyermeket fogadtak örökbe az anyukától. Ezzel amellett, hogy egyben tartották a gyermekeket a biológiai testvéreikkel, egy hatalmas esélyt is adtak nekik: teljes és szerető családban nőhetnek fel. 

Kép: Melissa Groves

A boldog és népes család története idén július végén hihetetlennek tűnik, de új kisfiúval gazdagodott - újságolta el a Pozitív Napnak Melissa. Az új jövevény 2015. július 31-e óta lett a szerető család tagja, ekkor zárult le az örökbefogadási procedúra. Az új képen, melyet Melissa küldött nekünk személyesen, már Parker is ott mosolyog. 

Az új jövevénnyel

Kép: Melissa Groves

A büszke édesanya egy korábbi interjúban azt mondta: "Az örökbefogadással kiteljesítettük a családunkat, mikor ez biológiailag lehetetlen volt. De aztán sokkal több lett számunkra. Felnyitotta a szemünket, kitágította a családunk határait, gazdagította mindannyiunk életét, és rengeteg szeretetet és boldogságot hozott az életünkbe." Ezeket a képeket látva, efelől nincs kétségünk.

Forrás:Pozitív Nap - Bakos Dániel

Ha nem jön össze a baba az alábbi kiadvány segítségedre lehet:

http://netbutik.hu/spd/A71/Nem-jon-a-baba---A-bolcso