EZÜST csomag 6-8 éves gyermekednek- Hogy jobban menjen az otthoni tanulás- akár INGYENES kiszállítással

acsom4.jpg

Ez a csomag kicsit olcsóbb mint az ARANY csomag de ez is segít a 6-8 éves gyereknek, hogy könnyebben menjen a tanulás és hogy kiegyensúlyozottabb legyen!

Ezért neveztem el EZÜST csomagnak.

A csomag tartalma:

  • 2 munkafüzetet+CD - Helyesírás és Számolás Firka manóval (a gyereknek lesz egy házi tanító nénije aki elmagyarázza a leckét)
  • egy különleges meséskönyvet - Vidám Tapsi és Mérges Tapsi kalandjai (pozitív gondolkodásra, vagyis a megoldáscentrikus hozzáállásra, amennyiben ezt a gondolkodást már kiskorában elsajátítja sokkal könnyebb élete lesz)
  • egy könyv -Gyerekként egyre jobban -a kis zsenik hatalmas fölfedezései olvashatók: a gyerekek saját, egész életükre szóló elemi erejű tapasztalatai arról, hogy sokkal többre képesek, mint amit mondtak nekik a felnőttek, hogy kezünkben van a saját életük, hogy a világ igazából jóindulatú, az élet nagyszerű, csodálatos. 
  • egy relax CD - Tapsi-Relax - a CD szerzője dr Kigyós Éva gyermekpszichológus. (A CD-n hallható, mesébe szőtt, zenés meditációk abban segítenek, hogy nehézségeiket egészséges hozzáállással kezeljék, és visszanyerjék lelki békéjüket.)

1. Helyesírás Firka manóval - Könyv + CD:

Ez a csomag á 6-8 éves korosztály számára készült, s az egyik legfontosabb terület, a helyesírás megalapozására, fejlesztésére hivatott. Az elsősök esetében kitűnő tehetséggondozó, de később is remek fejlesztő eszköz. Hangkazettából, munkafüzetből és javítókulcsból áll. Játékos formában versekkel, mesékkel tanít. Önállóságra épít, hiszen a kazetta használatával a feladatok akár segítség nélkül is megoldhatók. Bármely olvasástanítási módszer mellett használható a betűtanítási időszak után. Sok-sok dicséret és pozitív megerősítés hallható a hangkazettán, melyek a kisiskolások motiválásában nélkülözhetetlenek.

Így ez az oktatócsomag alkalmas arra is, hogy kedvet teremtsen a gyerekeknek a tanuláshoz.
A könyv és CD segítségével a gyerek megismerkedik/átismétli:
- A magánhangzók jelölését
- A mássalhangzók
- A j hang kétféle jelölését
- Szótagolás, elválasztás
- Nevek

2. Számolás Firka manóval - Könyv + CD:

A 6-8 éves korosztály számára készült könyv a fejben való számoláshoz és a matematikai feladatok elmélyítéséhez nyújt hasznos segítséget. Ez a könyv újat kezdeményez. A megszokottól eltérő módon, szórakoztatva fejleszti a matematikai képességet. A feladatokat a tanító néni mondja el, Firka manó pedig végigvezeti a gyerekeket Számországban, Számutcában, mindezt átszőve a mesével, történeteivel. A programcsomag feladatai felébresztik és fenntartják a gyermekben a matematika iránti érdeklődést. Megtanul összpontosítani, összehasonlítást tenni, megkülönböztetni és megoldást keresni. Megérti az alapvető matematikai fogalmakat, elsajátítja a számok jelölését, és képes lesz megnézni az alapvető mértani formában is. a könyv és a hozzá tartozó CD vidám hangulatot teremt, játékosan, kedvesen dicsérve sarkallja a gyerekeket a legjobb eredmény elérésére.
Ajándékozza meg gyermekét a játékos tanulás új eszközével!

 Az alábbi saját videónkon egy kis ízelítőt kap a munkafüzet és a CD tartalmából:

3. Vidám Tapsi és Mérges Tapsi kalandjai-könyv:


A nyuszitestvérpár életének lebilincselően érdekes és tanulságos története finoman nevel a pozitív gondolkodásra, tehát a megoldáscentrikus hozzáállásra. Óvodás és kisiskolás gyerekeknek egyaránt ajánlott!

4. Gyerekként egyre jobban:

Ebben a könyvecskében a kis zsenik hatalmas fölfedezései olvashatók: a gyerekek saját, egész életükre szóló elemi erejű tapasztalatai arról, hogy sokkal többre képesek, mint amit mondtak nekik a felnőttek, hogy kezünkben van a saját életük, hogy a világ igazából jóindulatú, az élet nagyszerű, csodálatos.

Ajánlatos ez a könyvecske a gyerekek mellett minden szülőnek és nevelőnek: a gyerekekben okozott sok-sok kárt még időben helyrehozhatjuk, ha fölkeltjük bennük a kedvet, az érdeklődést az agykontroll iránt. 

5. Képes vagyok rá! Meg tudom csinálni! -Tapsi-Relax - CD:


Szerző dr Kigyós Éva (gyermekpszichológus és agykontrolloktató): Kisgyerekek is kerülnek időnként olyan élethelyzetbe, ami tartós feszültségben tartja őket. Ez megzavarhatja fejlődésüket, és káros lehet egészségükre is. A CD-n hallható, mesébe szőtt, zenés meditációk abban segítenek, hogy nehézségeiket egészséges hozzáállással kezeljék, és visszanyerjék lelki békéjüket.

Zene: Csajkovszkij, Brahms. 
A következő meditációk találhatók a CD-n:

  • Zenés lazító gyakorlat;
  • A nagy titok; 
  • Jó éjszakát Vidám Tapsi!

Itt egy sikertörténet amit egy anyuka írt akinek a kislánya ezt a CD-t hallgatja: 


"Ötéves kislányom nagyon maximalista. Ha valami nem sikerül, elsírja magát, és azt mondja, hogy ő buta és nem képes semmire. A múlt heti agykontroll után betettük a Tapsi relax mesét a CD-lejátszóba, azóta is minden este kéri, a testvérével együtt. Egyik nap kimentünk a játszótérre, ahol van egy nagyobb gyerekeknek való, 2,5 méteren emelkedő, keskeny mászópalánk. A lányom úgy döntött, megmássza. Kétszer leesett, de úgy, hogy még az arcát is megütötte. Megdöbbenésemre felpattant a homokból, és újra odament a palánkhoz, miközben azt mondogatta: „Képes vagyok rá! Meg tudom csinálni!” Ahogy mászott és kapaszkodott, végig ezt mormolta. És a végén sikerült is megcsinálnia! Nagyon büszkék voltunk rá. Azt mondta: -A Vidám Tapsi is így csinálta a mesében. Azóta is kitartó és magabiztos."
Forrás: Agykontroll

A csomag megvásárolható ingyenes kiszállítással az alábbi linken:

http://netbutik.hu/spd/Acsom4/EZUST-csomag-6-8-eves-gyermekednek-Hogy-jobban-menhttp

Ajándékozd meg gyermekét a játékos tanulás új eszközével!

.......................................................................................................................................................

Már külföldre is szállítunk és nagyon kedvező áron pl Romániába a szállítási költség CSAK 2.190 Ft. Bővebb infó itt!

Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)

Gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni.

Szeretettel várlak :-)