Ezt tanulhatod Angelina Jolie-től, a nőtől, aki mindig a boldogságot választotta az életben!

Angelina Jolie a világ egyik leggyönyörűbb nője, legtehetségesebb színésznője, akinek az élete nem volt mindig fenékig tejföl, sőt volt olyan időszaka is, amikor öngyilkos akart lenni. De Angelina nem adta fel, sosem, így mára kivívta magának a tiszteletet, az elismerést, és emberek millióinak vált példaképévé.

Most pedig következzen 5 motivációs életlecke a színésznőtől, hogy jobban értékeld az életet és önmagad.

1. “Az élet sok kihívást tartogat. Azok, amelyektől nem tartunk, pont azokat kell kontroll alatt tartani.”

Az élet tele van akadállyal, problémával, amelyet meg kell oldani. Minél több nehézségen verekeded át magadat, annál tapasztaltabb, bátrabb leszel, és végül semmi sem fog megállítani, hogy elérd a célodat.

2. “Úgy nehéz rájönnöd arra, hogy ki is vagy valójában, hogy még mindig húzod magad után a múlt bőröndjeit. Én megtanultam azt, hogy ha tovább akarsz lépni az életben, akkor mindent magad mögött kell hagynod.”

A múltnak nincs hatása a jelenre. Ha meg sem próbálod elfelejteni a negatív érzéseidet, emlékeidet, akkor nem tudsz a jelennek örülni, mert a múltad fogja meghatározni az életed.

3. “Minden alkalommal, mikor elveszettnek érzem magam, előveszem a térképet, és ránézek. Addig nézem, vizsgálom, amíg rá nem jövök, hogy az élet egy óriási kaland, és még annyi minden vár arra, hogy megnézzem, megtapasztaljam.”

Így van. Ott van az életed, a világ előtted, csak el kell indulnod, hogy felfedezz magadnak minden szépséget, lehetőséget, és átélj minden pillanatot.

4. “Ha nincs fájdalom, akkor nem tudnánk azt, hogy mi a szenvedés, és ha nem lenne szenvedés, sosem tanulnánk a hibáinkból. Tehát a fájdalom és a szenvedés minden új lehetőség forrása, ezen érzések nélkül nem lenne élet sem.”

Ha bátor vagy, és kibírod a szenvedést, az életed utána teljesebb, nyugodtabb, békésebb lehet. A szenvedés a hibáidból adódik, és a hibáidból tanulnod kell, hogy ne ismételd meg.

5. “Sírással nem oldunk meg semmit, nehéz helyzetben az ölelés sem segít. A boldogságot viszont meg kell osztanod másokkal, azokkal akiket szeretsz. A fájdalommal neked kell egyedül megküzdened.”

Az életben vannak olyan helyzetek, mikor egyedül kell lenned, és meg kell birkóznod a magad lelki terheivel. Az élet csakis rólad szól, és ha szenvedsz, akkor azt túl kell élned, mert csak így lehetsz végül boldog.

Forrás: http://filantropikum.com/ezt-tanulhatod-angelina-jolie-tol-a-notol-aki-mindig-a-boldogsagot-valasztotta-az-eletben/

Címkék: Nőknek