Egy különleges meséskönyv - Jóga gyerekeknek

Mint már tudjátok egy jó ideje jógázom és a múlt héten az egyik társam a jóga kezdete előtt megmutatta ezt a különleges könyvet. Elmesélte hogy a kislánya nagyon szereti és esténként hozza a kis könyvét és jógázik lefekvés előtt.

Nem lehet elég korán elkezdeni a jógát :-)

A gyakorlatok egy történetbe vannak beágyazva. Onnantól kezdve, hogy a nap lenyugszik és a hold a csillagokkal együtt megjelenik az égen, bemutatja a madarak, fák, állatkák hogyan csendesednek el, és térnek nyugovóra. Ahhoz, hogy a pózokat meg tudja csinálni a gyerek, bele kell bújnia ezeknek a szereplőknek a bőrébe és elaltatni őket. Minden póz kivitelezhető, egyszerű és azon kívül, hogy az elalvást, ellazulást segíti, erősíti az izmokat. Az utolsó gyakorlat egy felhőlebegés vizualizáció. Csukott szemmel kell elképzelni, hogy egy felhőbe süppedve azon a csodálatos helyen vannak éppen, amelyet nagyon szeretnek...

A gyönyörű illusztrációkkal ellátott mesekönyv játékos formában vezeti be a gyerekeket a jóga világába. Az esti rituálé részeként elvégzett egyszerű, mesébe ágyazott gyakorlatsor:

  • megnyugtat,
  • ellazít és
  • segít mély, pihentető álomba merülni.

A könyv segítségével gyermeked megalapozhatja a jóga szeretetét, és egy olyan eszközt adhatsz a kezébe, amely egész életében hasznára lesz a belső egyensúly megteremtésében és helyre állításában.

Szerintem ez a meséskönyv egy kincs, de ezt mindenki maga döntse el.

....................................................................................................................................

A különleges meséskönyvből 1 db van most készleten (akár ingyenes szállítással (pick pack pontra)!)

Bővebb infó itt!

joga.JPG