Ez a csomag is elkezdi útját ...

csom3.jpg

A dühös polip (Relaxációs mesekönyv)-szorongás és agresszió kezelésére

 

A kis polip megtanulja, hogyan nyugtassa meg magát, amikor nagyon dühös. A progresszív izomrelaxácó - melyet e mesekönyvből könnyedén és élvezettel sajátíthat el gyermekünk - ellazítja a testet és lecsendesíti az elmét. 

Alkalmazása hatékonyan csökkenti:

  • a stresszt,
  • a szorongást és
  • az agressziót,
  • a gyermek képes lesz uralni nehéz érzéseit, és
  • könnyebben elalszik.

"Szülőként, pedagógusként - bármennyire is szeretnénk - nem óvhatjuk meg gyermekeinket minden stressztől, szorongástól. Abban segíthetünk nekik, hogy hatékony megküzdési stratégiákat dolgozzanak ki a nehéz helyzetekre. A progresszív izomrelaxáció módszere azon alapszik, hogy érzelmi tónusunk és izomtónusunk között kapcsolat van: ha a testünk ellazul, a lelkünk is követni fogja. Ezt a technikát tanítja meg e kedves mesekönyv, amely kis lépésekben, játékosan juttatja el a gyermeket a relaxáció élményéhez."

Dr. Kádár Annamária, pszichológus, egyetemi adjunktus

 

"Nélkülözhetetlen könyv mindenkinek, akinek gyereke van, vagy gyerekekkel dolgozik!"

Dr. L. Teegargen, klinikai szakpszichológus

 

"Gyermekpszichológusként rendszeresen használom ezt a könyvet - a gyerekek és a szülők egyaránt szeretik! Gyerekbarát és élvezetes módon tanítja meg az aktív megküzdéshez szükséges ellazulást. Lássuk be: még a felnőtteket sem könnyű rávenni, hogy gyakorolják a relaxációt, e könyv segítségével azonban a gyerekeknek minden megerőltetés nélkül megy."

Dr. D. Davis, gyermekpszichológus

Bővebb infó: itt!

A két TAPSI ideális ajándék– óvodásoknak és kisiskolásoknak!

1. Finoman nevel a pozitív gondolkodásra - Vidám Tapsi és Mérges Tapsi kalandjai- meséskönyv

Az alábbi blogon több információt talál erről a különleges meséskönyvről:itt!

Agykontrollos mesék és versek kicsi, közepes és nagyobbacska gyerekeknek.

A nyuszitestvérpár életének lebilincselően érdekes és tanulságos története finoman nevel a pozitív gondolkodásra, tehát a megoldáscentrikus hozzáállásra. 

2. Képes vagyok rá! Meg tudom csinálni! - Tapsi relax CD

Szerző: Dr. Kígyós Éva (gyermekpszichológus és agykontrolloktató) 

A kisgyerekek is kerülnek időnként olyan élethelyzetbe, ami tartós feszültségben tartja őket. Ez megzavarhatja fejlődésüket, és káros lehet egészségükre is. A CD-n hallható, mesébe szőtt, zenés meditációk abban segítenek, hogy nehézségeiket egészséges hozzáállással kezeljék, és visszanyerjék lelki békéjüket. 

Szülőként, nagyszülőként nem ez a legnagyobb vágyunk hogy csemeténk, kis unokánk kiegyensúlyozott és boldog gyerek kora legyen? 

Ez a CD segít a kicsiknek ebben.  

És íme egy sikertörténet: 

"Ötéves kislányom nagyon maximalista. Ha valami nem sikerül, elsírja magát, és azt mondja, hogy ő buta és nem képes semmire. A múlt heti agykontroll után betettük a Tapsi relax mesét a CD-lejátszóba, azóta is minden este kéri, a testvérével együtt. Egyik nap kimentünk a játszótérre, ahol van egy nagyobb gyerekeknek való, 2,5 méteren emelkedő, keskeny mászópalánk. A lányom úgy döntött, megmássza. Kétszer leesett, de úgy, hogy még az arcát is megütötte. Megdöbbenésemre felpattant a homokból, és újra odament a palánkhoz, miközben azt mondogatta: „Képes vagyok rá! Meg tudom csinálni!” Ahogy mászott és kapaszkodott, végig ezt mormolta. És a végén sikerült is megcsinálnia! Nagyon büszkék voltunk rá. Azt mondta: -A Vidám Tapsi is így csinálta a mesében. Azóta is kitartó és magabiztos."

Bővebb infó: itt!

.......................................................................................................................................................

Már külföldre is szállítunk és nagyon kedvező áron pl Romániába a szállítási költség CSAK 1.345 Ft. Bővebb infó itt!

Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)

Gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni.

Szeretettel várlak :-)