A Titoktündér 2 rész - A Titok Klub

Kedves Olvasó!

Merem feltételezni, hogy Ön ismeri már ezen könyv szellemiségét és üzenetét, hiszen ez a kiadvány  A Titoktündér sorozat második része, a korábbi kalandok folytatása. Hőseink nem változtak az előző részhez képest: Tobias és Lola továbbra is velünk tartanak, ám az iskola kezdetén létrejött Titok Klub révén kibővült a csapat Pannival és Boldizsárral, valamint az ő titoktündéreikkel: Lollival és Helennel. Ahány gyerek, annyi féle, így még több izgalmas lehetőség, még több - a valóságban is bármikor és bárkivel előforduló - szituáció segít a gyerekeknek abban, hogy maguk is átéljék és átérezzék a mesék tartalmát, mondanivalóját.

Nem titkolt célom továbbra is az, hogy e mesék által maguk a gyerekeink életébe is belopózhasson a pozitív gondolkodás, az önbizalom és az élet szeretete. Az, hogy keressük és lássuk meg a rosszban is a jót. Ha kicsit nehezebben mennek is a dolgok, tudjunk bízni magunkban és abban, hogy igenis lehet jobb!Tudjunk örülni annak, ami van, és ne amiatt szomorkodjunk, ami éppen nincs, mert ezzel a napokat, éveket vesztegethetjük el feleslegesen az életünkből, rombolva magunkat és környezetünk hangulatát, érzéseit.

Néhány témakör újból felmerül, mert a magunkban vetett hitet, önbizalmat és szeretetet napról napra erősíteni kell.Mindezek persze új történetekben ismerhetik meg a gyerekek. Vannak új, eddig nem érintett területek is, melyek tetszik vagy sem, részei az életünknek és sajnos elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb - közvetve, vagy közvetlenül - a gyerekek is találkoznak vele. Ilyen például a szülők külön költőzése, vagyoni helyzet miatti megkülönböztetés, netán csúfolódás, némi hiszti, vagy azok a bizonyos "cukros bácsik/nénik" akiktől oly nagyon féltjük őket...

Minden mese varázslatos és különálló történet, mindegyikben rejlik valami jó és szép ami rögzül, amire könnyű lesz emlékezni, ha netán a valóságban is találkoznak vele.Előkerülnek régi és új varázskellékek, és vannak mondókák is, amelyek további segítséget nyújtanak a napi szintű alkalmazásban.

Kívánok mindehhez sok sikert és nagyon jó szórakozást kicsiknek és nagyoknak egyaránt!

                         Szeretettel:

                                                      A Szerző

És íme az olvasók visszajelzése a könyvről:

"SIKERÜLT A TITOKTÜNDÉRT MEGSZEREZNEM, DE NEM TUDOM KÖLCSÖNADNI A TANÍTÓ NÉNI LÁNYOMNAK, MERT AZ OVIBAN A GYEREKEK ÚJRA ÉS ÚJRA KÉRIK A MESÉKET! SZUPER, NAGYON VÁRJUK A FOLYTATÁST!" 

                          SZ-NÉ ÁGNES ÓVÓNŐ

 

"ÉN NEM TUDOK EGYENES FECSKÉKET ÍRNI, NEKEM SEMMI NEM SIKERÜL!!! ANYA, IDEADNÁD A CSENGŐMET, ELZAVAROM CAROLÁT!"

"-A CSENGŐSZÓ UTÁN OLYAN EGYENES FECSKÉK "SZÜLETTEK" A FÜZETBE, MINT A CÖVEK!"

                          SÁRA, 1.B

 

"HIÁNYPOTLÓ A PIACON! MESÉLHETŐ, NEM SZÁJBARÁGÓS, ÉPPEN ESTI-MESE HOSSZÚSÁGÚFEJEZETEKBŐL ÁLL. ÍGY TUDNÁM RÖVIDEN SZÜLŐI SZEMMEL LEÍRNI. GRATULA HOZZÁ!"

              K. ANNAMÁRIA

 

"ÉN AZÉRT SZERETEM,MERT A VALÓ VILÁGRÓL SZÓL!"

                        BOGI, 5 ÉVES

 

" KÉT HETE VAN MEG A TITOKTÜNDÉR, AZÓTA CSALÁDI ESTI MESÉKET TARTUNK! "KÖTELEZŐVÉ" TENNÉM MINDEN GYERKŐCNEK, ÉSZREVÉTLENÜL ÉS JÁTSZVA ÖSZTÖNÖZ A POZITÍV GONDOLKODÁRA MINDEN TÖRTÉNET. ŐSZINTÉN REMÉLEM, HOGY LESZ FOLYTATÁS!"

                       F. FANNI

 

A könyv megvásárolható az alábbi linken:

http://netbutik.hu/A-Titoktunder-2-resz-A-Titok-Klub


A sorozat eddig megjelent kötetei:
1. A Titoktündér 1 rész
2. A Titoktündér 2 rész - A Titok Klub
3.A Titoktündér 3 rész - A Titok Akadémia
4. A Titoktündér 4 rész - A Tündérek Könyve

5. A Titoktündér 5 rész - A tündérek kalendériuma

6. A Titoktündér 6 rész - Családi könyv - meséskönyv *** 1

Csomagban olcsóbb: itt!

További meséskönyvek: itt!

 .......................................................................................................................................................

Szállítási költség: 790 Ft foxpost csomagautomatában,  és 10.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES! Bővebb infó: itt.

Már külföldre is szállítunk és nagyon kedvező áron pl Romániába a szállítási költség CSAK 1.345 Ft. Bővebb infó itt!

Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)

Gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni.

Szeretettel várlak :-)