A hatékony tanulás mesterfogásai

Az alábbi kiadvány nagy hasznára lehet az érettségi diákoknak, illetve a főiskolások és egyetemistáknak egyaránt.ken a vizsgák ideje.

hatékony tanulás mesterfogásai csomag 1 DVD-t (kb. 2 óra kép- és hanganyag + kb. 2 óra hanganyag) és 1 munkafüzetet tartalmazó album, amelyből megismerheti és elsajátíthatja a hatékony, gyors és élvezetes tanulás titkait. 

"A szórakoztató és színes előadásból többek közt kiderül:

-  mi történik agyunkban tanuláskor,

- mire emlékezünk sokáig,

- melyek az eredményes tanulás fizikai, biológiai és lelki feltételei,

-  hogyan lehet több tucatnyi, döbbenetesen hatékony, működő trükköt bevetni a tanulás folyamatába,

-  miként sajátíthatunk el villámgyorsan idegen nyelvet

-  hogyan kaphatunk könnyen jeles osztályzatot

...nem kevesebbet ígérek neked, mint hogy

-   a tanulásra szánt időd töredékére csökken majd, ezért aztán több időd jut egyéb, klassz dolgokra;

-   az osztályzataid javulni fognak;

-   a megtanultakra sokkal hosszabb ideig fogsz emlékezni, mint eddig;

-   és ráadásul még élvezni is fogod a tanulást.

Nem hiszed? Pedig igaz. A saját bőrödön fogod megtapasztalni!"

 

Sikertörténet az Elixír újságból: 

Dániel írta: „Az általános iskolában belém sulykolták, hogy rossz tanuló vagyok, minek is akarok én továbbtanulni. Így szorongással telve jártam ki az általános iskolát. A sikeres gimnáziumi érettségi után úgy döntöttem, hogy felvételizek a fő- iskolára, ami sikerült is, de tudtam azt, hogy nem akarom végigszorongani az összes vizsgámat a főiskola alatt. Így hát megrendeltem A hatékony tanulás mesterfogásai című kiadványt. Nagyon megörültem neki, amikor először végighallgattam az egész tananyagot, tudtam, így sokkal könnyebben tudom majd letenni a vizsgáimat.

Ennek meg is lett az eredménye, hiszen a két főiskolai tanulmányaim alatt végig egyenletesen jó teljesítményt nyújtottam, és ami a leginkább megnyugtatott az az, hogy végig jó érzés élt bennem a vizsgák után, hogy ez a vizsga is sikerült. Egyszer éreztem a főiskolai tanulmányaim alatt azt, hogy megbuktam, de akkor is kettest kaptam, miközben 35 emberből csak hárman mentünk át, a többi csoporttársam azon a vizsgán megbukott.

A hatékony tanulás mesterfogásaira akkor is szükségem volt, amikor a közigazgatási alapvizsgámat és a közigazgatási szakvizsgámat tettem le. Természetesen elsőre sikerült mind a kettő, az írásbelik négyesek, a szóbelik pedig ötösök lettek, és mivel élethosszig tartó tanulásban vagyunk, ezért amint valamilyen tananyagot vagy ismeretet kell elsajátítani, mindig a kiadványban alkalmazott módszereket használom.

Hálás vagyok és köszönöm mindazoknak, akik ezt a csomagot megalkották, s minden gyermeknek és tanuló felnőttnek szívből ajánlom!”

A kiadvány megvásárolható az alábbi linken megteheted:

http://netbutik.hu/spl/600379/Hatekony-TANULAS