2016.10.22. – Az év utolsó Tízmilliószoros napja

Hamarosan itt van az év utolsó tízmilliószoros napja. A tízmilliószoros napok a tibeti kultúra részét képezik. A buddhista hagyományok évente 4 Nagy Buddha napot tartanak számon. Ezek a napok mozgó ünnepek.

Így határozzák meg őket:

1 nap: az első holdhónap 15. napja

  1. nap: a negyedik holdhónap 15. napja
  2. nap: a hatodik holdhónap 4. napja
  3. nap: a kilencedik holdhónap 22. napja

Ezek a napok Buddha fejlődésének állomásaihoz kapcsolódnak:

Az első 10.000.000 nap: Chotrul Düchen = "A vajmécsesek ünnepe"

A második 10.000.000 nap: Saka Dawa Düchen = "A születés, a megvilágosodás és a halál napja"

A harmadik 10.000.000 nap: Chokhor Düchen = "Az imakerék ünnepe"

A negyedik 10.000.000 nap: Lhabab Düchen = "A mennybemenetel napja"

A tibetiek szerint ezeken a napokon minden, amit teszel, gondolsz, érzel vagy mondasz, az 10 milliószorosan száll vissza rád.

A Teremtőtől értékes ajándékokat kaptunk érzéseink, szavaink, gondolataink, tetteink formájában. Olyan ajándékokat, melyekkel saját sorsunk alakítói lehetünk. Teremthetünk jót és rosszat egyaránt.

Ez a nap kiváló lehetőség arra, hogy sorsunkat új, pozitív irányba tereljük.

Érdemes már most előkészülni a szombati napra, hogy megalapozzuk gondolataink, érzéseink tisztaságát.

Így készülj erre a nagy erejű napra:

1.Tisztíts!

Tisztítsd meg energetikai tested, gondolataid, és környezeted.

Energetikai tested és gondolataid, ill. a tudatalattidban raktározódó negatív programok tisztítására használd a legerősebb tisztítómantrákat:

Nem kell mindig tudni, mit engedünk el. És nem is lehet. Életünkben számtalan program, viselkedési minta raktározódik el a tudatalattinkba, a média, ill. egyéb befolyásoló eszközök által. A mantrák segítségével biztonságosan tisztulhatunk, tudatunk minden szintjén.

Környezeted tisztítása akkor a leghatékonyabb, ha rendet teszel magad körül. Leltározol, kidobod azt, amire már nincs szükséged. Otthonodban égess füstölőket és gyújts fehér gyertyákat. A füstölők közül ajánlom a zsályát, melynek tisztító ereje legendás.

 

2.Összpontosíts!

Gondold végig, hogy pontosan mi az, amire vágysz, tudd, hova szeretnél elérni, céljaidat határozd meg egyszerűen és világosan. Kérésed mindig legyen egyértelmű.

Ha Te magad sem tudod pontosan, mit szeretnél, legegyszerűbb, ha a Teremtőre bízod magad és azt kéred, olyan változások, események történjenek életedbe, ami a Föld összes élőlényének javát szolgálja és mindenki számára békét és harmóniát teremt.

Hogyan teremts ezen a nagy erejű napon és hogyan vedd kezedbe az életed feletti irányítást:

A tízmilliószoros napokon négy módon teremthetsz:

1.Tetteiddel

Figyelj, hogy ma (persze ne csak ma) mindenkivel úgy bánj, úgy viselkedj, ahogy azt szeretnéd, hogy veled is bánjanak.

2.Gondolataiddal

Törekedj pozitív gondolatokra. A problémáknál se ess kétségbe: ismerd fel az erődet, hiszen megvan a képességed arra, hogy minden akadályt megoldj, és a gondokat feladatként kezeld, amik megoldása mindig lehetséges. Képzeld el a sikert és a kívánt eredményeket!

3.Szavaiddal

Beszélj magadról pozitívan. Saját helyzetedet írd le pozitív szavakkal. A panaszkodás, a magunkról áldozatként beszélés ma tilos! Nem a körülményeid áldozata vagy! A teremtő erő benned is éppúgy ott van, mint az Univerzum összes élőlényébe. Tanuld meg, hogy körülményeidet Te alakítod. Mindig van választásod!

Használj pozitív megerősítéseket!

4.Érzéseiddel

Érezd jól magad. Legyél hálás. Mindegy miért. Érezd magad úgy, mintha álmaid máris valósággá váltak volna. Legyél a legboldogabb ember ma a világon! A döntés a tiéd. És az igazi hatalmad abban rejlik, hogy irányítani tudod érzéseidet, mentesülve a külvilág történéseitől.

 A Tízmilliószoros napok jelentősége abban áll, hogy felhívja figyelmünket arra: életünk minden napján teremtünk. Erőnk és sikerünk abban áll, mennyire tudunk tudatosak lenni, és kontrollt gyakorolni gondolataink, érzéseink, szavaink, és tetteink felett.

Ezeken a napokon nemcsak magunkért, hanem az egész világért felelünk. Pozitív gondolataink, szeretetünk, kedvességünk az egész világba fényt hozhat. A változás, a felemelkedés, a béke mindig velünk és bennünk indul el.

Október 22-én legyünk erősek! Engedjük el a negatív gondolatainkat és tegyünk együtt egy szebb világért! Ha élsz a nap kínálta lehetőséggel, életedet pozitív irányba változtathatod, közelebb kerülhetsz céljaidhoz és vágyaidhoz.

Az én kedvenc mantrám erre a napra: Istenem, kérlek történjen az, ami mindenkinek a lehető legjobb. Történjen az, ami a legfelsőbb jót, a legnagyobb bőséget, fényt és szeretetet hozza el a saját életembe és a Föld összes élőlénye számára. Köszönöm.

Legyen csodás teremtő napotok! Kívánom, hogy az Angyalok Fénye és Szeretete ragyogja be az életeteket!

Szeretettel: Sándor Judit - Jóportál

Forrás: http://joportal.hu/m/johirek.php?readmore=4042