Louise L Hay Éld jól az életed most részlet

 

Az ÉLD JÓL AZ ÉLETED MOST! című könyv és CD továbbsegít az élet nehézségein vezető ösvényen,

Hogyan fog segíteni neked ez a kiadvány?

Pozitív megerősítéseken keresztül. A szerző Louise L. Hay  az alábbi témakörönként nyújt neked segítséget:

–egészség,

-félelmek,

-kritikus gondolkodás,

-függőségek,

-megbocsátás,

-munka, pénz és

-gazdagság,

-barátok,

-szerelem,

-öregedés

Gyakorlatok segítségével pozitív változásokat idézhetsz elő az adott életterületeken. A CD-mellékleten található hangfelvétel további segítséget nyújt azokkal a megerősítésekkel kapcsolatban, amelyeket a saját hasznodra fordíthatsz. Fogj hát hozzá!

 

Megerősítéseket tartalmazó meditációs CD-melléklettel!

„A megerősítések olyanok, mint amikor magot vetünk a földbe. Először kicsíráznak, majd gyökeret eresztenek, és csak utána növesztenek hajtást – átdöfve a talajt. Beletelik bizonyos időbe, amíg egy mag teljesen kifejlett növénnyé érik. Így van ez a megerősítésekkel is – az első kijelentéstől a végső beigazolódásig bizony várni kell. Légy hát türelmes!”

                                                          - Louise L. Hay

 

Az Élet szeret téged, és a legjobbat akarja neked. Az Élet azt akarja, hogy helyreálljon a lelki békéd, és hogy belső örömre, magabiztosságra, valamint az önértékelés és önszeretet bőségére lelj. Ideje azonban felébredned, és elkezdened tudatosan úgy alakítani az életedet, hogy az kielégítő legyen, és elősegítse a céljaidat. Képes vagy rá, mindenki képes rá – csak meg kell tanulnod, hogyan. Ezt szolgálja ez a kis kötet. Ehhez azonban használnod is kell a benne foglalt anyagot – egy csukott könyv szavai soha nem teszik jobbá az életedet. Louise L. Hay – az Éld az életed és Az erő benned van című bestsellerek szerzője – a megerősítések erejéről és fontosságáról ír, és megmutatja, hogyan vehetjük hasznukat.

 

Louise L. Hay


 

Louise L. Hay neve az önsegítő mozgalom egyik vezéregyéniségeként vált ismertté. Első könyve a „Gyógyítsd meg a tested” címmel 1976-ban került a könyvesboltok polcaira, még jóval azelőtt, hogy felkapottak lettek volna a test és elme közötti kapcsolattal foglalkozó témák. 

Louise gyógyítói technikáinak és pozitív filozófiájának köszönhetően emberek milliói tanulták meg, hogy miként érthetnek el többet az életükben abból, amit szeretnének, beleértve a testi, lelki, és mentális jóllét gyarapodását.

Az ő személyes filozófiáját kínkeserves neveltetése formálta. Bizonytalan és szegényes körülmények között nőtt fel, amit kamaszkorában további gyötrelmek követtek. Louise végül elhagyta a szülői házat és New York Cityben kötött ki. Amit 1970-ben elkezdett New Yorkban, az később Louis életművévé vált. 
Néhány év múlva Louise összeállított egy a fizikai betegségek mentális okait részletező írást, és kifejlesztett egy, a betegségek visszafordításának és az egészség helyreállításának alapjait képező pozitív gondolati mintát. Ez az írás volt első könyvének, a „Gyógyítsd meg a tested” előfutára, amit sokan csak „kis kék könyvként” ismertek.

Elkezdte járni az Egyesült Államokat, és workshopokon és előadásokon keresztül tanította az embereket arra, hogyan szeressék és gyógyítsák meg önmagukat. Louise képes volt tanításait a gyakorlatba is áthelyezni, amikor rákot diagnosztizáltak nála. A műtét és gyógyszeres kezelés helyett egy,pozitív megerősítéseken, vizualizáción, tisztító étrenden és pszichoterápián alapuló intenzív programot dolgozott ki. Hat hónap múlva teljesen kigyógyult a rákból.

Sikerkönyvei magyar nyelven is elérhetőek:
Éld az életed!Az erő benned van!Éld jól az életed - most!Kiemelkedő életet teremthetsz!

Louise jelenleg a sikeres Hay House könyvkiadó vállalat vezetője. Ami egykor a nappalijában indult kis vállalozásként, mára virágzó nagyvállalattá nőtte ki magát, ami világszerte könyvek és hanganyagok millióit értékesíti.

A személyiségfejlesztés témakörében a Hay House-nak dolgoznak többek között olyan neves írók mint pl. Wayne Dyer, Joan Borysenko, és Doreen Virtue is. Ezenkívül a Hay Alapítvány és a Louise L. Hay Jótékonysági Alap két olyan non-profit szervezet, amelyet szintén Louise alapított azért, hogy több, különböző szervezet munkáját segítse; olyanokat, akik pl. AIDS-es betegek, erőszak áldozatává vált nők, vagy a tásadalom más, nehéz sorsú tagjának megsegítésével foglalkoznak.

A könyv megrendelhető az alábbi linken (szállítási költség CSAK 790 Ft):

https://netbutik.hu/spd/E006/ELD-JOL-AZ-ELETED---MOST