Kamaszokra hangolva - 5 szeretetnyelv

h22.JPG

 

Sohasem volt izgalmasabb és nehezebb feladat kamasznak lenni és kamaszt nevelni, mint napjainkban, a globális társadalom új távlatai és veszélyei közepette. 

A világ nagyot változott, de - minden látszat ellenére - továbbra is a szülők lehetnek a legnagyobb hatással kamasz gyermekeik életére. Ehhez pedig mindössze azt a szeretet-nyelvet kell megtanulni, melyet a tinédzser legjobban megért.

Gary Chapman könyve választ ad a legégetőbb kérdésekre, melyek a mai kamaszok szüleit foglalkoztatják. Ha betöltjük kamasz gyermekünk szeretet-szükségletét, mindennél nagyobb befolyással lehetünk az életére, és hatékonyan segíthetjük őt a "nehéz évek" átvészelésében.

Kinek ajánljuk ezt a könyvet?

  • a tinis szülőknek,
  • a pedagógusoknak,
  • azoknak, akik még előtte állnak, és
  • mindenkinek akiknek fontosak a serdülőkor fiataljai!

 “Szeretlek és törődöm veled. Melletted állok, mert a gyermekem vagy. Nem mindig helyeslem amit teszel, de mindig szeretni foglak, és mindent megteszek érted. Mivel az én fiam/lányom vagy, bármi történik, soha nem foglak elutasítani, mindig számíthatsz rám.”  /Részlet a nicelife.hu-ról/

Olvass bele a könyvbe:

Tartalomjegyzék:

kepkivagas.JPG

 

g1_1.JPG

g2_1.JPG

Megrendelem a Kamaszokra hangolva című könyvet 2.490 Ft helyett MOST 2.090 Ft-ért (érvényes:2015.11.15)

g3_1.JPG

g4_3.JPG

g5.JPG

Mint kamaszgyerek édesanya szívből ajánlom ezt a könyvet, azon túl hogy megismertem, hogy gyermekemnek mi a szeretetnyelve és be tudtam építeni a kapcsolatunkban, a könyvből kézzelfogható ötleteket kaptam a kamaszokkal való bánásmódban.

Megrendelem a Kamaszokra hangolva című könyvet 2.490 Ft helyett MOST 2.090 Ft-ért (érvényes:2015.11.15)