Hátsó gondolatok - Rossz az, aki rosszra gondol - Sikamlós találós kérdések játéka

ft002.jpg

A Hátsó gondolatok felnőtt társasjáték kiváló, könnyed de pikáns szórakozást tartogat. A sikamlós téma oldja a hangulatot és a feszültséget, még izgalmasabbá teszi a játékot az, hogy valójában nem is „arról” beszélünk.

Bele szeretnél nézni a Hátsó gondolatok kérdéseibe? Íme:

Olyan találós kérdéseket tartalmaz a játék, amelyek feladványa izgalmas és sikamlós témát ígér, megoldása azonban teljesen hétköznapi. Mikor kiderül a megfejtés, pironkodhatunk, mert csupa „rosszra” gondoltunk, miközben teljesen ártatlan dologról van szó, mint a szappan vagy a görögdinnye.

 

Néhány példa a feladványokra:
Mi lehet a nagyot durranó, férfi játékszer, ami könnyen elsülhet?
Mi lehet az az édes piros dolog, aminél érdemes először levetkőzni, nyelés helyett a magját ki kell köpni, és még a hasadon is végigcsúszhat?

A magyar nyelv színességére és kétértelműségére épülő felnőtt társasjátékban piszkos fantáziánk segítségével kell megfejteni a feladványokat, vagy éppen el kell nyomnunk azt és arra kell koncentrálnunk, hogy ne gondoljunk semmi „rosszra”.Az izgalmas, néha erotikusnak tűnő leírások majdnem minden esetben ártatlan kifejezéseket rejtenek. Itt tipikusan igaz a mondás: „Rossz az, aki rosszra gondol.”

 

Itt megrendelheted a Hátsó gondolatok - Sikamlós találós kérdések játéka Akár ingyenes szállítással:Részletek):

hatso.PNG