Január 19-21: Robbanásszerű, pozitív változások – amiket tettek előznek meg

A hetünk fénypontja hogy a Nap ma este 22.20 perckor elhagyja a Bak kicsit hideg, zord jegyét és átlép a Vízöntő jegyébe!

Fellélegezhetünk, mert mostantól sokkal könnyebben fognak menni a dolgaink. Egy pár feszült égi konstelláció kioldódott, de azért maradt egy kettő hogy mégse unatkozzunk, de így is lassan, de biztosan egyenesbe érünk. A Vízöntő a zodiákus egyik legmegosztóbb jegye a különcsége miatt. Nagyon nehezen túri a korálozást, mert Ő az igazi eredeti, extrém, zseniális, feltaláló.

És egy zsenit nem igazán lehet korlátozni. Ha megnézzük a nagy feltalálókat halmozottan sok a Vízöntő érdekeltségű. Nagyon idealista, humánus, állandóan az új utakat, szokatlan helyzeteket keresi, a megszokástól kiveri a frász. Létigénye a szabadság ez fizikai, lelki és szellemi szinten is, ezért viseli nehezen az korlátokat. Öntörvényű, nem igazán hajtja igába a fejét, igazi lázadó, mert nem bírja a „birka” szellemiséget.

Nem igazán fontosak az anyagiak, legalább is nem a klasszikus értelemben, nem a rabja, csak használja, nem dől be neki, nem függ tőle, nem vesz fel hitelt. A pénz csak az élet egyik alapfeltétele, se több, se kevesebb!!! Az anyagi „érdektelensége” a levegős mi voltjából fakad, számára a szellemi tudás, a fejlődés, az úton haladás, fontosabb mindennél. Nagyon szociális jegy, a közösségben éli meg Önmagát, a segítség nyújtásban, hasonlóan a Halakhoz. De se a Vízöntő, se a Halak jegyűt nem fogjuk látni Fb. megosztásokban pózolva, hogy segít, mert Ő lemond a tettének gyümölcséről. Mint már írtam nemrég: „Ügyeljetek, hogy ne az emberek szeme láttára s az ő kedvükért legyetek jók, különben nem lesz jutalmatok mennyei Atyátoknál. Amikor tehát alamizsnát adsz, ne kürtöltess magad előtt, mint a képmutatók teszik a zsinagógában és az utcán, hogy dicsérjék őket.

Te úgy adj alamizsnát, hogy ne tudja a bal kezed, mit cselekszik a jobb, hogy alamizsnád rejtve maradjon. Atyád, aki rejtekben is lát, megfizet neked.” Ahol pózolnak, domborítanak, ott hatalmas Ego van, és azért íróm le újból mert naponta látom hogy sok ismert és kevésbé ismert spirituálisnak mondott „tanító” még így cselekszik. De visszatérve a jegy minőségére, most 28 napig mindnyájunkban feltámad a Vizöntőség, hisz mindenki horoszkópjában 1/12 részben ott van, ha van benne bolygó, ha nincs. Az uralkodó bolygója az egyik a Szaturnusz az összeszedettséget adja neki, a kitartást, hogy céljait megvalósítsa, a másik az Uránusz, a zsenialitást, az eredetiséget.

Még régebb is írtam, hogy van ez égen egy a Szaturnusz és Uránusz harmonikus fényszög, ami márciusig kitart, hát ez most fog beérni. Most hogy kezdődik nemsokára a Nap éve, hát minden egyben van, hogy sikerre vigyük sorsunkat, annál is inkább, mert a Szaturnusz a földies Bakban van, tehát a hosszú távú, precíz célok, míg az Uránusz a tüzes Kosban, ami hirtelen robbanásszerű változtatásokkal kapcsolatos. Most elindíthatunk új folyamatokat Kos –kezdet, az életünkben, átléphetünk korlátokat, de ehhez tenni kell. Senkinek sem fog a sült galamb a szájába repülni. Sajnos nap, mint nap tapasztalom a hozzám fordulók által, hogy úgy akarnak változást, hogy semmit sem akarnak tenni cserébe. A legkevesebbet se adni, se tenni. Áthárítani a felelősséget, mindenkit szidni, „szegény én” szerepében tetszelegni, így akarnak jobb életet? Ez sosem fog működni. Ma egyébként egy eléggé karcos fényszög van az égén egy Mars Szaturnusz feszítő kvadrát azért is fogalmaztam olyan marsikusan, hogy a sült galambra vágyok felébredjenek Csipkerózsika álmukból. Mindenkinek áll a lehetőség, mindenki ugyanannyi esélyt kap, se többet, se kevesebbet.

soda év áll előttünk, tele beváltható reményekkel, erről írok hetek óta, használjuk ki vigyük sikerre az életünket. A jobbnál van mindig jobb!!!

írta: Clara Krull

Forrás: http://fenykert.net/2017/01/19/januar-19-21-robbanasszeru-pozitiv-valtozasok-amiket-tettek-eloznek-meg/#text-3-1