Én és a mandalák


 
Egy ideje tervezem, hogy elkezdek mandalát festeni, hiszen azon túl, hogy nagyon szépek és jótékony hatásuk van a szervezetre – de erről majd később írok egy cikket, az alkotás öröme boldoggá tesz.
 
De mi az, ami segített abban, hogy a mandala festés ne csak terv maradjon, és átbillentett a megvalósítás útjára?  
 
Az első találkozás a mandalákkal:
Én szerencsésnek érzem magam, mivel egy nagyon jó csapatban dolgozom. Mikor valakinek névnapja van, ajándékot veszünk az ünnepeltnek és az ünnepelt sütivel kedveskedik. Az én névnapom alkalmával egy csodaszép mandalás fülbevalót kaptam nyaklánccal. Nagyon örülök neki!

mandalas_ful_es_nyaklanc.jpg

Első nap mikor hordtam, éreztem hogy a szívcsakrámnál erősebben pörög az energy. Első gondolatom az volt, hogy mi ez a érdekes érzés és akkor vettem észre, hogy a mandalás medál a szívcsakrám felett van. Olvastam, hogy a mandalák hatással vannak a szervezetünkre, de ennyire? Mikor magamon éreztem, megdöbbentem!
 
Második találkozás a mandalákkal:
Mint már tudjátok, egy jó ideje rendszeresen jógára járok. A jógaoktatónk Kati nagyon kedves, segítőkész és tapasztalt tanár. Az általa tartott jóga órák mindig jó hangulatban telnek – csak ajánlani tudom �
Az egyik jógaóra előtt Kati szólt, hogy Ő mandalákat fest pólókra és nem-e szeretném értékesíteni a pólóit. 
Szerintem nagyon szépek a munkái. Kati is igényes arra, amit csinál. A pólók minőségi anyagból készülnek, és a mandalák, amit a pólókra fest szerintem nagyon ízléses – se nem nagy se nem kicsi.

m3_m.JPG
 
Naná hogy rendeltem magamnak is egyet �

Ha készen lesz szívesen megmutatom nektek is.

A fentiek után elkezdtem mandalát festeni. Először ceruzával megrajzoltam a mandalát és utána festeni kezdtem. Az első mandalám tanfolyam nélkül nem lett túl szép, összehasonlítva a más munkáival, de az enyém és örömöt szerzett nekem, miközben festettem és szerintem ez a cél.Hogy fejlesszem tudásomat a mandala birodalmában írtam a Karneol stúdiónak, hogy szeretnék részt venni a következő mandalafestő tanfolyamon �

Amennyiben Kati csodaszép munkáit meg szeretnéd nézni kattints ide!

 

Címkék: Mandala