Villámolvasás - teljes elmével

kepkivagas_1361810580.JPG_736x587

Paul R. Scheele remek könyvét szeretném bemutatni nektek. Mikor először került ez a könyv a kezembe kételkedve olvastam, hogy másodpercenként egy oldalt el lehet olvasni. Bele is ástam magam a könyv olvasásba, és elkezdtem alkalmazni az ott olvasottakat. Sőt többször is elolvastam és gyakoroltam. Ez egy teljesen más tanulási módszer, mint amit az iskolába elsajátítottam. A módszer alkalmazása során nem egyből értem el a kirobbanó sikert, de kitartó voltam.  

Gyakorlás által csak azt vettem észre, hogy a villámolvasással bevitt infók egyszerűen felszínre jöttek. A vizsgán az adott kérdésre a válasz úgy jelent meg, hogy láttam a lelki szemeim előtt a tankönyvet kinyitva pont azon az oldalon ahol a válasz volt. Kicsit meglepő, de szó szerint, így történt. Hát nem csodás?

A Villámolvasás című könyvet eddig 15 nyelvre fordították le és 155 országban több mint félmillióan használják ezt a forradalmian új módszert.

Mire számíthatsz, ha megtanulod ezt a Villámolvasást?

·                    - Lényegesen gyorsabban, könnyebben olvasol

·                    -  A megértési szinted növekszik

·                    - Javul a memóriád és koncentrációképességed

·                     -  A kreativitásod szárnyakat kap

·                      - Új, különleges olvasási élménnyel gazdagodsz

·                       - Új, lehetőségeid nyílnak meg a mindennapi és az üzleti életben, valamint a tanulásban

·                         -  Intuitív képességeid fejlődnek

·                         -  Lényegesen több szabadidővel rendelkezel majd

·                         -  Az olvasási sebességed legkevesebb háromszorosára növekszik 

Továbbá az Elixír újságban megjelent villámolvasás sikert szeretném veletek megosztani:

„Működik a villámolvasás, bizonyíték én vagyok. A második diplomámat teológiából szereztem, és 4-es és 5-ös eredményeim voltak, minden félévben 4,5 fölötti átlaggal. a szakdolgozatomat 1,5 évig írtam, ugyanis nagyon sok kutatást kellett végrehajtanom, és mivel nem állt elegendő magyar nyelvű szakirodalom a rendelkezésemre, így fordítanom kellett. A Villámolvasás könyvet többször elolvastam, és nagyon sok könyvet az elme erejével csak lefényképeztem (fotoolvastam), mert nem volt időm elolvasni. A szakdolgozat elkészült és beadtam.

A konzulens jeles osztályzatot adott. Később azonban egy telefonhívást kaptam a tanulmányi osztályról, hogy az opponens 1-es osztályzatot adott, ugyanis plágiumot követtem el, több mint 12 oldal 90%-os egyezőséget mutat bizonyos könyvvel, ami ráadásul meg sem hivatkoztam. A bírálat kemény volt, és engem aki mindig a becsületesség útján jár, most csalással vádoltak, ráadásul egy teológiai főiskolán. Mekkora szégyen ez! Visszakaptam az értékelést, és megtekintettem a plágiumvádakat. Ekkor jött a nagy megdöbbenés a részemről, olyan fejezet volt a dolgozatban, amelyről biztos voltam, hogy azt magamtól írtam. Megkaptam, hogy melyik könyvből idéztem, s ekkor vettem észre, hogy ezt a könyvet csak villámolvastam!

Bizonyítani nem tudtam, hogy nem követtem el plágiumot, hiszen egyértelmű volt az egyezés, pedig a dolgozatom így is 167 hivatkozást tartalmazott. Új szakdolgozatot készítettem, és jelesre államvizsgáztam. Természetesen az agykontroll segítségével, vágy, hit, elvárás. Nagyon nehéz volt a tanárok szemébe nézni, mert láttam rajtuk az ítélkezést.  

Azóta sok könyvet olvasok, hol természetes módon, hol villámolvasva, de ha valami infóra szükségem van, tudom, hogy milyen könyv hányadik oldalán, hányadik bekezdésében van. Ritkán használom az internetet.”

2 Sikertörténet:

Elkezdtem gyakorolni a villámolvasást. Még az elején tartok, de úgy tűnik, ha valamit elalvás előtt fotóolvasok, azt másnap sokkal gyorsabban tudom  megtanulni. 30 oldalnyi anyagot tanultam meg 2 óránál rövidebb idő alatt szinte szóról szóra! A másnap megírt ZH dolgozatról tanáromnak mindösszesen ennyi volt a véleménye: "Tökéletes"     Kiss Ágnes

Szerintem egy zseniális módszer. Ha esetleg meg szeretnéd venni a könyvet az alábbi linken megteheted:

http://netbutik.unas.hu/spd/A20/Villamolvasas_teljes_elmevel

 Készült egy házi villámolvasás is amit itt meg lehet vásárolni:

http://netbutik.unas.hu/spd/A18/Hazi_villamolvasastanfolyam

Hatékony tanulást kívánok!

Ha tetszik a bejegyzés oszt meg barátaiddal, lehet hasznukra lesz.