A Titoktündér 2 rész - A titok klub

A Titok Klub - Beck Andrea második meséskönyve amely újabb titokmesék gyerekeknek és felnőtteknek.

A Titoktündér sorozat második része, amelyben a korábbi kalandok folytatódnak.

Hőseink nem változtak az előző részhez képest: Tobias és Lola továbbra is velünk tartanak, ám az iskola kezdetén létrejött Titok Klub révén kibővült a csapat Pannival és Boldizsárral, valamint az ő titoktündéreikkel: Lottival és Helennel. Ahány gyerek, annyi féle, így még több izgalmas lehetőség, még több – a valóságban is bármikor és bárkivel előforduló – szituáció segít a gyerekeknek abban, hogy maguk is átéljék és átérezzék a mesék tartalmát, mondanivalóját.

Néhány témakör újból felmerül majd, mert a magunkba vetett hitet, önbizalmat és szeretetet napról napra erősíteni kell. Mindezeket persze új történetekben ismerhetik meg a gyerekek. Vannak új, eddig nem érintett területek is, melyek tetszik, vagy sem, részei az életünknek és sajnos elkerülhetetlen, hogy előbb-utóbb - közvetve, vagy közvetlenül - a gyerekek is találkozzanak vele. Ilyen például a szülők különköltözése, a vagyoni helyzet miatti megkülönböztetés, netán csúfolódás, némi hiszti, vagy azok a bizonyos „cukros bácsik/nénik”, akiktől oly nagyon féltjük őket…

 Minden mese varázslatos és különálló történtet, mindegyikben rejlik valami jó és szép ami rögzül, amire könnyű lesz emlékezni, ha netán a valóságban is találkoznak vele. Előkerülnek régi és új varázskellékek, és vannak mondókák is, amelyek további segítséget nyújtanak a napi szintű alkalmazásban.

A meséskönyv megvásárolható az alábbi linken:

http://netbutik.hu/A-Titoktunder-2-resz-A-Titok-Klub

A sorozat eddig megjelent kötetei:
1. A Titoktündér 1 rész
2. A Titoktündér 2 rész - A Titok Klub
3.A Titoktündér 3 rész - A Titok Akadémia
4. A Titoktündér 4 rész - A Tündérek Könyve

5. A Titoktündér 5 rész - A tündérek kalendériuma

6. A Titoktündér 6 rész - Családi könyv - meséskönyv *** 1

Csomagban olcsóbb: itt!

Szállítási költség: 690 Ft webox, 790 Ft Pick Pack Pontra, 1.390 Ft MPL és 10.000 Ft feletti vásárlásnál INGYENES! Bővebb infó: itt.

 További meséskönyvek: itt!