A női és a férfiúi mágnes

A női és a férfiúi kisugárzás titka különösen értékes kulcs lehet a partnerkeresésben és a párkapcsolatokban való kiigazodásban.

Minden férfi hordoz magában nőies minőséget, és a nők is rendelkeznek férfias energiákkal.

Nőies minőségűnek érezzük a következőket: érzések, diplomácia, törődés, beleérző képesség, szociális érdeklődés, kommunikációs képességek, beilleszkedés. 

Férfias tulajdonságnak számítanak a következők: értelem, logika, dominancia, cselekvés, hatalomgyakorlás, célok követése, vagy-vagy döntések. 

A nő és a férfi tudattalanul mindig arra törekszik, hogy együtt „egy egészet” alkossanak, tehát megkapják a másiktól azt, ami hiányzik belőlük. Nem létezik olyan férfi, aki kizárólag férfias tulajdonságokkal rendelkezne, ahogyan olyan nő sem, aki minden szempontból nőies. 

Nem arról van szó, hogy egy nő vagy egy férfi „látványa” első pillantásra elég nőiesnek vagy férfiasnak hat-e. Sokkal erősebb vonzást jelent maga a „típus”, tehát a bennük lévő tulajdonságok. A legtöbb emberben a nőies és a férfias tulajdonságok aránya 60:40 vagy 70:30. 

Hogy a mágnesed mennyi férfias és nőies összetevőt hordoz, meghatározza, milyen férfias vagy nőies a partnered, akit magadhoz vonzol. 

 

Az „erős nő – gyenge férfi” paradoxon 

Azok a nők, akik önállóan élnek, és kézben tartják az életüket, különös jelenséget tapasztalhatnak a velük kapcsolatban álló férfiaknál: a férfiak csodálják és tisztelik őket, de úgy tűnik, egyidejűleg valamiféle megmagyarázhatatlan félelmet is éreznek velük szemben, és nem mernek párkapcsolatot kezdeményezni velük. 

Ennek az az oka, hogy bár a férfiak azokhoz a tulajdonságokhoz vonzódnak, amelyek hiányoznak belőlük, „férfinak” akarják érezni magukat a nő mellett. Ez utóbbi pedig nem sikerülhet, ha a nő éli ki kapcsolatukban a férfias minőségeket. A nők a férfi érzelmes tulajdonságaira vágynak, de ha a férfi túl sok érzést visz a kapcsolatba, gyakran nem tudnak rá „igazi férfiként” tekinteni. 

Fordított esettel állunk szemben, ha egy férfi együtt érző, kompromisszumkész, diplomatikus, gondoskodó, érdeklődő, és a mágnese nőies tulajdonságokat sugároz ki. Ilyen esetben olyan nők tartják majd vonzónak, akik éppen ezeket a nőies energiákat keresik, mert ők maguk sok férfias tulajdonsággal rendelkeznek. Egy ilyen férfi olyan nőkkel találkozik, akik a munka világában is megállják a helyüket. Nőkkel, akik elsősorban az eszükkel és következetes cselekvéssel oldják meg a problémáikat. 

Nem az a kulcsa szívmágnesed nőies vagy férfias kisugárzásának, amit teszel, amit mondasz, vagy ahogyan öltözködsz, hanem ahogyan érzel.  

Ha egy férfi férfiasnak (erősnek, határozottnak, öntudatosnak) érzi saját magát, azt a nők is megérzik, és feltűnően erősebben vonzódnak hozzá, mint az izmokhoz, a férfias öltözködéshez vagy a státus szimbólumokhoz.

A könyv megvásárolható (2015.11.01-ig kedvezményes áron) az alábbi linken:

http://netbutik.hu/spd/E11/A-SZIVMAGNES-TITKAI

Címkék: Párkapcsolat