Elfáradtál? Feszült vagy? Nem tudsz elég jól koncentrálni? Döcög az egészséged? Ideges tünetekkel bajlódsz?

00_55.jpg

Neked készült ez a segítség! Tegyél próbát, miképpen tudod a rejtett belső erőket a szolgálatodba állítani! Tanuld meg felhasználni erőforrásaidat! Állj szóba a belvilággal, az érzelmi tudatoddal, amely bölcsebb, mint gondolnád.

Csak a tapasztalatodban bízz! Mindent megtudsz, megismersz, ha kipróbálod az elmédben rejlő kincsek felhasználását.

Jóleső ellazulást, megnyugvást, belső békét, örömteli belső utakat kívánok: Bagdy Emőke

A kötet bevezet a relaxáció és a meditáció alapjaiba, hogy jobban értsük azt a csodálatos világot, amelybe a hangoskönyv segítségével belépünk.

A CD-n hét, Bagdy Emőke által összeállított és vezetett relaxáció/meditáció szerepel mp3 formátumban. (Közülük négy audio formátumban is meghallgatható.)

A programok között akad:

  • stresszmentesítő mélyrelaxáció;
  • koncentráció-fejlesztő meditáció;
  • gyors, hatékony önellazítás;
  • egészséggondozó meditáció és a teljesítményhelyzetekre felkészülést megerősítő relaxáció is.

 Szövegük a könyvben nyomtatott formában is szerepel, azok számára, akik saját hangjukon szeretnék rögzíteni és hallgatni a gyakorlatokat. 

Olvass bele:

"A belső utakhoz kalauzra, vezetőre, de legalábbis kísérőre van szükség. Ez a vezetőd (később már csak kísérőd) most én leszek, ha elfogadsz. Az útért felelősséget vállalok, Veled tartok. Az eredmények a Te bizalmadtól és lelki szándékodtól függenek. Ha hiszed és várod, hogy minden pillanat a hasznodra lesz, amit ezen az úton átélsz, akkor ez így is fog történni. A legdrágábbat adod most ajándékul önmagadnak: az időt. Tudatosan kilépsz hajszoltságodból. Megtapasztalod: amire időt szánsz, az a tiéd lesz. Egész lényed, tested, lelked, érzelemvilágod meghálálja, szövetségeseddé válik, szeretettel szolgál téged, és többet kapsz, mint amennyit befektettél. Ez a legeredményesebb befektetés az életedben: pszichológiai tőkére tettél szert."

A könyv megrendelhető az alábbi linkre kattintva (CSAK 1 db van készleten) - akár INGYENES kiszállítással:

http://netbutik.hu/spd/N015/PROF-DR-BAGDY-EMOKE-RELAXACIO-MEGNYUGVAS-BELSO-BEK

Ha hasznosnak találod a könyvet oszd meg ismerőseiddel, talán segítségükre lesz!