Bepisil a gyerek? Mi a megoldás?

Figyelmetekben szeretném ajánlani dr Kígyós Éva - Száraz éjszakák című kiadványát (könyv + CD).

Mint gyermekkorházi pszichológus dr Kígyós Éva nagyon sok olyan gyerekkel találkozott akiket bepisilés (főleg éjszakai bepisilés) miatt hoztak be vizsgálatra. Az esetek többségében a kivizsgálás azzal az eredménnyel végződött, hogy a tünetek mögött nincs semmilyen testi elváltozás vagy szervi megbetegedés. Vagyis: jobb híján lelki eredetűnek tekinthető a tünet. A megoldás ha pszichológus segítségét veszik igénybe, de ez sok esetben nem egyszerű hiszen előfordul, hogy kisebb településen lakik a család, ahonnan utazni kell a pszichológiai rendelőbe.  Ez a kiadvány azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a szülőknek és gyerekeknek vagyis a cél a Száraz éjszakák .

A könyv lépésről, lépésre végig vezeti a szülőket a teendőkön, ilyen témákat talál a könyvben mint:

- Mikor kezdjük a szoktatást?

- Ha visszatér a bepisilés- 

A cd-n négy mese található, amelyet esténként lefekvés előtt érdemes meghallgatni. 

A CD-n három mese található, amelyek segítségével a gyermek megérti, hogy mit kell tennie, hogy a bepisilés megszűnjön.Lefekvés előtt érdemes ezeket a meséket meghallgattatni a gyerekkel. 

  1. Mese Anyunak, Apunak és Nekem (18 perc 20)
  2. Mese a Holdról ( 10 perc 40)
  3. Mese a gyárról (11 perc 35)
  4. Mese a segítőről (11 perc 35)

Száraz éjszakák című (könyv + CD) az alábbi linken meg lehet vásárolni (szállítási költség 790 Ft, de 10.000 feletti vásárlásnál nincs szállítási költség):

http://netbutik.hu/Szaraz-ejszakak-Bepisil-a-gyerek

Csomag ajánlatunk - ingyenes kiszállítással (bővebb infó a képre kattintva):