Pozitív gondolkodás - GYEREK KÁRTYA

Ha te is keresed a módját annak, hogyan tanítsd meg a gyermekedet játékosan pozitívan gondolkodni, akkor a Pozitív gyerek vagyok – pozitív megerősítések kártyajáték a legnagyobb segítségedre lesz ebben.

Az, hogy gyermekednek milyen a hozzáállása a mindennapokban átélt eseményekhez, milyen döntéseket hoz, milyen a személyisége, mire tartja magát képesnek, mi lesz majd belőle, mind-mind a gondolatai eredménye.

A pozitív megerősítések használata nagyszerű lehetőség minden gyermek számára, hogy segítségükkel játékosan fejleszthessék pozitív gondolkodásmódjukat. A kártyapakliban 3 személyiségfejlesztő játék leírása található, melyek alkalmazásával spontán módon fejleszthetik ki magukban a képességet arra, hogy pozitívan álljanak az élet dolgaihoz, hogy észrevegyék magukban és maguk körül azt, ami értékes, és megtanítja őket, hogy minden nap találjanak valami pozitívumot a mindennapi eseményekben, amelyeknek a segítségével könnyebben elérhetik a céljaikat, magabiztosabbá és kiegyensúlyozottabbá válhatnak.
A kártyák egyedül és csoportban is felhasználhatók!

Sok örömteli tapasztalást kívánok hozzá!
Bagdi Bella

A kártya megrendelhető webáruházunkban : itt!