Február 8-11.: Elengedést, lezárást és továbblépést segítő energiák

Minden adott ahhoz, hogy felszabadultak és jól érezzük magunkat, hisz egy csomó nyomasztó hatás, fényszög megszűnt. Ma Hold Plútó szembenállásra ébredtünk, ami egy kicsit megfűszerezi kedély állapotunkat, hangulatunkat. Sok olyan múlttal kapcsolatos emlék, álom, idea, feljöhet, eszünkbe juthat, ami jelen életünkben is szerepet játszik. Továbbá nagyon jó az elengedésére, lezárásra, továbblépésre.

A Nap a Tudatosságunk, életerőnk jelölője is többheti egyedüllét után több fényszög kapcsolatban bővelkedik. Ötleteink vagy Önmagunk megvalósításához a Szaturnusztól célokat, tartalmat, kitartást, erőt kap, míg az Uránusztól eredetiséget, ötletességet, zsenialitást, könnyedséget, lazaságot. Ráadásul márciusig a Szaturnusz Uránusz között még tart az a bizonyos teremtő fényszög, ami egyesíti a régit az újjal, az eredeti ötletek magvalósítását hosszú távon, ami egyébként csak ötlet maradna, most jó talajba hullik. Ugyanakkor arról is szól ez a fényszög hogy nyúljunk vissza régi dolgokhoz, poroljuk le őket és bujtassuk új köntösbe. De nagyon kedvez a felújításoknak is, mindennek ami most születik. Ezt még a Kosban, a kezdeti energiákkal bíró Mars és Vénusz is támogatja.

A Merkúr átlépett tegnap a hideg, kicsit merev Bak jegyéből a Vízöntő jegyébe ahol a minősége szárnyalni tud. A kommunikáció, a cselekvés, a gondolkodás, mozgás, info, utazás, jelölője most itt igazán ki tud teljesedni. Emberi kapcsolatok felélénkülnek a téli nagy elvonultság után, tele leszünk kreatív ötletekkel, lazasággal, több elfogadással magunk és mások ránt. Fellendülnek az üzleti tevékenységek, jobban szervezzük az életünket egy általános könnyebbség jön az életünkbe. Amíg itt van a Napjegy is, egy kicsit jó értelemben örültebbek vagyunk, nehezebben viseljük a korlátokat, lázadóbbak vagyunk, hajlunk az extrém megnyilvánulásokra a mindennapi életben. És ez így van rendjén, mert elég sok ideig voltak olyan állások amitől befeszültünk, és elfelejtettünk lazák lenni.

A Jupiter elkezdte hátráló mozgását és egyben egy feszült fényszög állásba is kerül az Uránusszal ami azt jelenti hogy hivatalos dolgaink egy kicsit csúsznak, elakadnak, a világon nem várt események fognak történni, vallással, hittel, külfölddel kapcsolatban, de azt is jelenti, hogy morális etikai részünk is meg lesz próbálva. Ezért ne menjünk bele semmi olyanba ami nagyon kecsegtető, „ csak ma, csak Neked” rendkívüli ajánlatba, ami irreálisan jó, vagy ha lehet ne bonyolódjunk beláthatatlan pénzügyi tranzakciókba sem.

Most, hogy Bilincsek estek le rólunk és fürdünk a szabadság érzésében legyünk óvatosak és körültekintőek…. Ez az üzenete a következő: pár napnak.

 Írta: Clara Krul