Egyszülős családban is boldogan!

h19.JPG

 

Praktikus bölcsesség sok humorral. 

„Évek óta figyelemmel kísérem számos család útját, amelyekben egyedülálló szülők és gyermekeik nem egyszerűen csak elevickélnek valahogy, de sikerült olyan szeretetteljes családi légkört kialakítaniuk, amely átsegíti őket az élet nehézségein. Jóllehet legtöbbjük nem maga választotta ezt az életformát, mégis sikeresnek mondhatják magukat egyedülálló szülőként is” – állítja dr. Leman tanácsadói praxisának tapasztalatai alapján.

Az előadóként is népszerű pszichológus szerző humorral fűszerezett tanácsai reményt és bátorítást adnak az egyedülálló nevelés emberpróbáló feladatához. Gyakorlatias megközelítéssel mutatja be, hogy a távlati tervezés hogyan segít a mindennapokban, hogy melyek azok a szarvashibák, amelyeket az egyedülálló szülők hajlamosak elkövetni, hogy miként építhetnek ki kapcsolati hálót a családjuk köré, hogyan alapozhatják meg gyermekük egészséges önbecsülését, hogyan találhatják meg az egyensúlyt a szabályok, a szeretet és a korlátok között – és még számos, az egyszülős családokat foglalkoztató kérdésben ad útmutatást tanulságos és derűs perceket szerezve olvasóinak.

Könyv tartalomjegyzéke:

1.JPG

 

00.jpg

 

„Évek óta figyelemmel kísérem számos család útját, amelyekben egyedülálló szülők és gyermekeik nem egyszerűen csak elevickélnek valahogy, de nagyszerűen boldogulnak. Sikerült olyan szeretetteljes családi légkört kialakítaniuk, amely átsegíti őket az élet nehézségein. Jóllehet legtöbbjük nem maga választotta ezt az életformát, mégis sikeresnek mondhatják magukat egyedülálló szülőként is.

Ahogyan Önnek is sikerülhet!

Nem áltatom azzal, hogy sétagalopp lesz. Hiszen melyik szülőnek könnyű? Ön aztán bizonyosan tetten érne, ha a levegőbe beszélnék.

De gondoljon arra, hogy ami igazán becses, azt az életben sohasem adják ingyen.

Fáradságos küzdelem lesz, és a könnyek sem maradnak el. De kemény munkával és kitartással meg tudja csinálni! A Gyereknevelés szólóban hat kulcslépést ajánl a szülők figyelmébe, melyek révén feltárul a kiegyensúlyozott, egészséges és szeretetteljes családi légkör nyitja.

Egyedülálló szülők ezrei tapasztalták, hogy ha ezt a hat kulcslépést alkalmazzák a mindennapokban, akkor bármilyen kihívással képesek szembenézni.”

„Hadd nyugtassam meg! Nem kell ahhoz tökéletesnek vagy szuperszülőnek lennie, hogy egyedülállóként is boldoguljon a gyerekneveléssel. Az is megteszi, ha Ön elég jó szülő – olyan, aki törődik a gyermekeivel, de meg tud bocsátani magának, ha hibázik; aki nem fojtja magába a könnyeit, és megengedi magának, hogy néha dühös legyen. Ha jól ismeri a gyermekeit, támogatja őket személyes adottságaik kibontakoztatásában, továbbá érezteti velük, hogy fontos részei a családnak, akkor jó esélye van arra, hogy gyermekei egészségesen fejlődjenek.”

Dr. Kevin Leman nemzetközileg ismert pszichológus, rádiós és televíziós személyiség, valamint előadó, aki éleslátó és praktikus pszichológiai meglátásaival tanulságos és derűs perceket szerez hallgatóságának világszerte.

A bestseller író és díjnyertes szerző több száz betelefonáló kérdéseit válaszolta meg számos rádiós és televíziós műsorban. Dr. Leman családi tanácsadóként állandó szakértői közreműködője volt az Ébresztő Amerika! című reggeli rádióműsornak.

Itt megrendelheted a  Gyereknevelés egyedülálló módon könyvet 2.590 Ft helyett (2015.11.15-ig) 2.490 Ft-ért.