Meditációs zene és egy jó könyv olvasása remek párosítás!

medit_es_konyv.jpg

A felgyorsult életritmusunkban sok stressznek vagyunk kitéve, amit érdemes feloldani, ha ezt nem tesszük meg idővel ez a stressz felgyülemlik szervezetünkben és nem érezzük jól magunkat - ez okozhat fáradságot, éjjel nem tudunk aludni ami kimerültséghez vezet . Sokan keresik azt a módszert, aminek segítségével megszabadulhatnak a stressztől. Ebben szeretnék a segítségetekre lenni.

  • Meditációs zene hatása:

A zene köztudottan hatást gyakorolt a szellemre és a lélekre egyaránt. Azonban nem mindegy, hogy a stressztől való megszabadulás érdekében milyen zenét hallgatunk, a meditációs zenének köztudottan jótékony hatásai vannak: nyugodtabb alvás, kimozdít a lehangoltságból és oldja a stresszt.

A relaxációs zene ellazít, a hangefektusoktól függően nyugalmat áraszt, megszabadít a nap folyamán felgyülemlett terhektől, vagy éppen jobb kedélyállapotot eredményez. Meditációs zene ajánlataink itt megtekinthető!

  • Egy jó könyv olvasása:

Az olvasás öröm. Utazás a képzelet világában, kikapcsolódás és feltöltődés. Ugye ez neked is ismerős? Továbbá az olvasás boldogít és csökkenti a stresszt! Bővebben a témáról: itt.

De kinek mit jelent egy jó könyv?

Én két részre osztom ezt a témát:

-       amennyiben vannak nehézségek az életünkben - amit én megoldandó feladatoknak nevezek-  érdemes olyan könyvet olvasni, amely megoldást nyújt a feladatra – kulcsot, ami nyitja a  zárat. Könyvajánló a témában: itt!  

-       amennyiben feltöltődésre vágyunk akkor jönnek a regények, krimik, irodalom, stb amihez éppen az adott pillanatban ráérzünk, hogy kedvünk van elolvasni.

.............................................................................................

A témában általam elkészített csomagok:

Lélekmozaik CSOMAG - hogy még személyesebb legyen DEDIKÁLT példányt is kérhetsz!