Álmatlanság a napokban

Az utóbbi napokban (és az elkövetkezőkben) sok álmatlan éjszakánk lehet. Egyszer csak megébredünk az éjszaka közepén (sokszor ugyanabban az időpontban), és egészen különös gondolataink támadnak. 

Több okból is érdemes odafigyelni érzéseinkre. Amikor valaki megébred, az egója még kikapcsolt állapotban van egy ideig, és az akkori érzések megmutatják, mi dolgunk van magunkkal. 

Elképzelhető, hogy összefüggéstelen álmaink vannak, és ezzel kapcsolatos gondolatok ébredés után. Nem érdemes a megfejtésre időt szánni, sokszor csupán hagyni kell, szabadon áramlani a hozzájuk tartozó érzéseket, hiszen ezen keresztül is tisztul a lélek. 

Ha 1-1 álom, szituáció, gondolat folyamatosan visszatér, akkor már érdemes odafigyelni az üzenetére. Ha például folyton ugyanazzal a személlyel álmodunk, akkor szinte biztos, hogy van megoldandó feladatunk, vagy hordoz olyan információt, mely számunkra hasznos lehet életünk megoldása szempontjából. 

 

Éjszakánként rengeteg félelmünk üti fel a fejét, ezzel is felhívva magára a figyelmet. "Hahó, van itt egy régi, be nem gyógyult seb". 

Álmaidat, érzéseidet és gondolataidat ne elemeztesd ki mással, mert mindenkinek saját szimbólum rendszere van, Neked kell rájönnöd, mit is üzennek Neked! Légy nyitott a megoldásokra, figyelj az érzésekre és a jelzésekre! 

Álmatlanság formájában kapunk lehetőséget arra is, hogy végre önmagunkrafigyeljünk, ne a külvilágra. Éjszaka, amikor csend van, semmi nem vonja el figyelmünket. Olyankor kettesben vagyunk gondolatainkkal. Kénytelenek vagyunk meghallani őket. Segítenek szembenézni azzal, ami elől eddig menekültünk. 

Senki ne aggódjon, ha aktívabbak az éjszakái mostanában. Ezzel is lehetőséget kapunk a gyorsabb tisztulásra.

 

Mohácsi Viktória

Forrás: http://elozoeletek.blogspot.hu/
Címkék: Ezotéria