A február havi témáink végéhez közeledünk.....

Az e havi témáink végéhez közeledünk. Tekintsük át közösen mivel is foglalkoztunk ebben a hónapban.

face_szerelem_erezd_magad_jol-mar_csak_2_nap.png

 

1. Mivel Valentin nap volt így a SZERELEM volt az egyik téma - cikkeket, és könyveket ajánlottam valentin.png

 2,  A másik téma amivel foglalkoztunk a - ÉREZD MAGAD JÓL!- itt olyan könyveket, CD-ket ajánlottam amelyek segítségedre lehetnek, hogy javíts jelenlegi életeden.

  • Stressz kezelés - Meditáció:  a meditáció hatásai: kiegyensúlyozottságot, nagyobb nyugalom és vitalitást, többek között oldja a stresszt, de a koncentráció képességét is növeli, valamint kevesebb az alvásigény. A fizikai hatások is már néhány hónap alatt megtapasztalhatók: többek között normalizálódhat a vérnyomás, vagy javulhat az emésztés. Könyvajánlót a képre kattintva tudod megnézni!

meditacio.png

 

  • Pozitív gondolkodás:"Én a pozitív gondolkodást úgy definiálom, mint megoldás-centrikus hozzáállást. Tehát szembenézek a problémával, csak nem panaszkodom, hanem a kiutat keresem, és dolgozom azon, hogy valamiképpen megoldódjon az adott helyzet, vagy megtanuljak ép lélekkel együtt élni vele." Dr Domján László orvos, reumatológus, az agykontroll magyarországi meghonosítója. Könyvajánlót a képre kattintva tudod megnézni!

pozitiv_gond_1.png

  • Agykontroll gyerekeknek: mint minden szülő én is arra törekszem, hogy gyermekem egy boldog és kiegyensúlyozott életet éljen. Fontosnak tartom, hogy a jó tanulási eredmény mellett maradjon szabadideje kikapcsolódásra is. Kerestem a megoldást, hogy tudnék segíteni neki, és rátaláltam az agykontrollra.Ezt osztom meg veletek ebben az írásban - bővebb infó: itt!  

Könyvajánlót a képre kattintva tudod megnézni!

agykontroll.JPG

  • Béke megteremtése önmagunkban: Talán hallottad már az ősi bölcsességet: „amint bent, úgy kint.” A hoponoponó e törvényszerűség gyakorlatba történő átültetése. Ha például békét teremtünk magunkban, ez a béke a külső valóságunkban is megjelenik.Könyvajánlót a képre kattintva tudod megnézni!

hawaii_titok.png

  • Félelmeink és gátlásaink leküzdése: rengeteg gátlással és félelemmel éljük a mindennapjainkat.Kérdés az, hogy  leélheted-e az életed rettegésben? Képes vagy-e egyáltalán valódi intimitásra, megvalósíthatod-e legmélyebb vágyaidat ha állandó önvédelemre rendezkedsz be? Könyvajánlót a képre kattintva tudod megnézni!

almasi_kitti.png

  • Mozgás helyett 5 Tibeti Jóga: a rendszeres mozgás szinte nélkülözhetetlen az egészséges életmódhoz. De ha nem szeretsz mozogni, vagy nincs kedved, időd elmenni egy konditerembe akkor ez a 15 perces jóga neked szól.

 

  • Betegség okai: a betegségnek lelki oka van. Az egész egy körforgás amit te magad indítasz el és te magad vagy képes leállítani. Előadások a témában: itt.

        Könyv ajánló a témában: itt!

 

  • Ideális testsúly elérése: könyv ajánló: itt

 

  • Célok kitűzése és elérése: Dan Millman világszerte ismert önsegítő könyvei (többmilliós példányszámban kiadott) - segítenek neked jobban megismerni önmagad, életfeladatod, továbbá a négy alapvető cél segítségével könnyen rendet teremthetsz az életedben. Keljünk hát útra.....
  • Legyen célod, mert semelyik szél nem kedvez annak aki nem tudja hogy melyik kikötőbe tart!"

onismeret.png 

Az alábbi linken érdekes cikkeket találsz a témában:

http://netbutik.blog.hu

 

Ha 2016.03.01-ig 10.000 Ft értékben vásárolsz 500 Ft azonnali kedvezménybe részesülsz és még INGYEN kiszállítjuk az általa kért címre (az alábbi képen megjelent kuponkódot rendeléskor be kell írni a kupon felhasználás mezőbe)