Áprilisi energiák *A tudatosság ébredése

id-100309469.jpg

A következő energiahullám Április 2.- 15.-ig tart.

A következő időszakban nagyon tiszta és erőteljes energiák érik el a Földet. Lehetőséget kapunk erőteljes, Karmikus tisztulásra, továbblépésre.

Azért vagy itt, ebben az életben, hogy Újjászülethess! Valaminek a végére értél a korábbi életeidben, most vége lehet, tiszta lappal, új életet kezdhetsz. Ez az élet a tisztulásról szól neked, meg kell látnod mindenben a valódi üzenetet. Olyan, mintha a tükrök termébe léptél volna be… minden helyzet, ember ismerős, olyan mintha találkoztál volna már vele.

Mikor találkoztunk, mikor láttam, tapasztaltam? Ebben az életben? Talán lényegtelen. A lényeges, hogy most itt vagyunk együtt, ebben az életben. Élj a lehetőségekkel! Használj ki minden lehetőséget, hogy lásd a valódit, a lényegest és tudd, ha behunyod a szemedet, nem kell látnod a tükröket. Érezz! Érezd azt a tisztaságot, ami meghatározza lényedet! Újjászülettél… ide, ebbe az életbe. Itt vagy és ami történik, az most történik. Nem kell emlékezned, meg kell érkezned. Ide, ebbe a pillanatba, a Most teljességébe.

Amikor a tükrök termében állsz éppen, nem tudhatod, hogy merre kell menned… nem látod a kiutat. Olyan, mintha mind igazat mutatna, miközben egyik sem az. Bármelyik tükröt nézed, mind torzítja a te valóságodat. Azt, amit te érzel, azt egyetlen tükör sem mutathatja meg. Az a te érzésed. Erőteljes érzés, amitől szenvedsz. A születés szenvedése ez, vajúdás, hogy a valódi életedbe léphess. Itt és most újjá kell születned és a születéssel együtt jár a szenvedés érzése. Fogadd ezt el és engedd! Engedd, hogy megtörténjen! Érkezz meg és akkor megszűnik a szenvedésed.

Mit tehetsz, önmagadon hogy segíthetsz?

Emlékezz! Hunyd be a szemedet és figyelj az érzéseidre, a szívedre, hogy mit üzen neked:

Valódi Talentum vagy! Olyan ember, aki valódi értékkel bír, olyan valami van benned, ami bármikor-bármilyen világban értékes. Mi lehet ez? A Szeretet. Az a szeretet, ami elfogadó, áramló, megtartó. Világítótorony vagy. Fényed segíti és vezeti azokat, akik partot keresnek a sötétségben. Fényeddel vezeted őket, reményt adsz a reménytelennek. A te fényed olyan fény, ami sosem szűnik meg. Lelked Fénye világítja meg egész lényedet, életedet. Te magad nem látod? Hiába keresed? Figyeld azokat, akik feléd tartanak, akik a segítségeddel, meglelik azt, amit keresnek a sötétben. Tartsd meg szívedben a szeretetet a legsötétebb pillanatokban is, te csak ennyit tehetsz! Tartsd nyitva a szívedet és szeress! Szeresd Felemelkedésbe az Emberiséget!

Olyan vagy, mint egy rügy… tele vagy az élettel. Az élet teljességével, ismeretével, bölcsességével. A rügy bármikor kinyílhat, és bármikor újra bezáródhat. Amikor kinyílik, akkor teljességében pompázik. Amikor bezáródik, képes valakit, valami magába rejteni. A segítségre szorulónak, képes menedéket adni. Olyan helyet, ahol biztonságban, szeretetben lehet, töltődhet. Nincs más dolgod, mint kinyílnod, majd bezáródnod. Ez a te saját ritmusod. Olyan, mint a lélegzet. Szükséges az élethez. A menedék éppen ilyen fontos annak, aki szükségét szenvedi éppen. Emlékezz! Koncentrálj a ritmusra! Érezd, hogy mikor kell kinyílni, mikor szükséges bezáródni, hogy menedéket adhass valakinek. S ha úgy érzed egyedül kevés vagy ehhez, akkor keress társakat, fogj össze a többiekkel.

A tudatosság Fénye világít… ÉBREDJ!!!

Végtelen szeretettel:

Váradi Andrea és Dömötör Aletta

Forrás: http://talentumok-lelekebredes.com

Fénykép forrás: freedigitalphotos.net