JÚNIUSI NUMEROLÓGIA: ITT AZ IDŐ MEGOLDANI A MEGOLDATLANT!

Június hónap annak a vágyát erősíti bennünk, hogy meglássuk a fénnyel teli Igazságot életünkben. A fókusz most igen intenzíven a szívünkön van, ami ezt súgja:Ennek a végére akarok járni! Nincs több fél igazság!”

A június 6-os száma az igazságot, védelmet, szeretetet és az immunrendszert képviseli. Ha nem vagyunk őszinték magunkhoz, azt most az egészségünk fogja bánni. Sok autoimmun betegség az alacsony önértékelésselhozható összefüggésbe, és ez sokszor abból ered, hogy olyan családban nőttünk fel, ahol a szeretet feltételhez volt kötött. „Ha jó kisfiú vagy jó kislány vagy szeretlek, de ha rosszalkodsz, jaj neked!” A legtöbb addikció is ebből ered, legyen szó akár alkoholról, kábítószerről vagy egy rosszul működő párkapcsolatról, a fájdalom gyökérokára júniusban azonban fény derül.

Egy barátom mesélt egy történetet a gyerekkorából, ebben ismerte fel minden eddigi fájdalmának forrását. Az apja alkoholista volt. Minden este mielőtt hazajött, ő már ott állt a lépcső tetején azt hallgatva, hogy amikor nyílik a bejárati ajtó, az apja „boldog részegként” vagy „mérges részegként” tér-e haza. Ha boldogan, akkor tudta, hogy biztonságban van, így lemehet a családhoz. Ha mérgesen jelent meg, akkor berohant a szobájába, és elrejtőzött az ágy alatt, amíg az egész őrületnek és a családon belüli testi sértéseknek vége lett.

Az ilyen típusú neveltetésből adódó trauma meghatározza a felnőttkori kapcsolatainkat is, így sokszor olyan embert vonzunk be partnerünkként, aki hasonló viselkedési mintákkal rendelkezik. A megoldatlan gyerekkori traumák ereje így uralkodhat felettünk. Szívünkben mindannyian szüleink első szeretetteljes ölelésének tisztaságát keressük, mindegy, hogy később hogyan bántak velünk.

Mindnyájunknak vannak sebei, és ezeknek az érzelmi sebeknek a félelme fel fog jönni, de azért, hogy szembenézzünk velük és begyógyíthassuk őket.   

A 6-os szám a tűz elemet is szimbolizálja, és most dupla 6-osunk van júniusban, hiszen az Alap számítása is 6-os. Ez keveredik 2016 összesített számkalkulációjával, ami 9, és szintén tűz elem. Ezen számoknak a kombinációjahatalmas mennyiségű tűz elemet jelenít meg júniusban. Ezt akár az időjáráson, akár az emberek hangulatán és érzelmein mind megtapasztalhatjuk. Tüzes időszak ez, és most egy kis erőfeszítést fog igényelni az, hogy lehűtsük magunkat. Nem lesz most könnyű felmérni mit is mondunk, és meglepő lehet látnunk a kitörő érzelmi helyzetekmértékét. Amikor a harag dühbe csap át, az elég nagy rendetlenséget okozhat. De a napkitörések és vulkanikus aktivitások megnövekedését is egyaránt tapasztalhatjuk ezen időszakban.

Ezen a ponton most lehet, hogy azt gondolod: „Oké, azt hallottam, hogy van egy csodás tengerparti telek valahol az Andromeda Galaxisban, hogyan is jutok el oda?” De sajnos az túl messze van, így maradjunk inkább a Földön és nézzünk néhány ötletet arra, hogyan navigáljunk e helyzetben.

Először is, tudatosítsd, lehet, hogy most feljön és kitisztul jó néhány  gyerekkori sérelem és fájdalom, de ez csakegy átmeneti állapot. Tekinthetünk erre úgy is, mint a megtisztulásra, és azon nem kívánt fájdalmak elengedésére, amik eddig hátráltattak életünkben.

Mi teheti könnyebbé a megtisztulást? Először is, a víz a legfontosabb a fizikai megtisztulásban, majd a C-vitamin, ami az egyetlen vitamin, amit a szervezetünk nem tud előállítani. Aztán segítségünkre lehetnek még a rostok, pl. a zöld levelekben és salátákban, és a klorofill, ami gyógyítóan hat a testre és segít lehűteni. A megtisztulás másik része az érzelmi szakasz. Van egy nagyon erőteljes meditáció erre: „Krija a függőségek gyógyítására”. Ha ezt gyakoroljuk, az segít fel és kioldani az agyban lévő azon mintákat, amik a függőségeinkhez kötnek. Van kiút a múltból!

Június annak az ideje, hogy jelenben legyünk és tudatába kerüljünk érzelmi mintáinknak, megadva a lehetőségetmagunknak a változásra abban, ami már nem működik életünkben. A „kiváltó ok” körül forgó egyéb témák azigazságosság és a korrekt viselkedés. Ha úgy érzed, hogy túlterhelt és egyensúlyt vesztett vagy a munkádban, otthon, a kapcsolataidban vagy a családodban, azok oka is fel fog most jönni.

A 6-os szám az őszinteség és integritás száma is, és ha bárki hátra állítana a sorban, annak igazságtalansága most nagyon felbőszíthet. Fontos, hogy e helyzetre semleges és kiegyensúlyozott nézőpontból tekints, mint pl.:„Számomra ez nem egy kellemes helyzet, de van egy pár ötletem, hogyan tudnánk összehangolni a dolgokat úgy, hogy az mindnyájunknak jobb legyen.” Ez a kijelentés egy olyan teret teremt meg, ami azt mutatja, habár nem minden tökéletes, a szándékunk az, hogy közösen dolgozzunk a legfőbb jó érdekében.

Kérlek, találj időt és teret az elkövetkezendő 30 napban arra, hogy ami még nem jött fel eddig, az feljöhessen, és ne váljon a kétségbeesés süllyedő hajójává Júliusban.

Június ez évben végbemenő hatalmas változások közepe, a megtisztulás és Megújulás, a halál és újjászületés ideje. Különleges tehetség kell most ahhoz, hogy hátrább tudjunk lépni a drámától és megőrizzük egyensúlyunkat a zűrzavar közepette.

Tudd, ha az utadon haladsz egyszerűségben és kegyelemben, kiállnak melletted az Égiek, vezetést és támogatástnyújtva. Bízz a magasabb, jó szándékú erőkben, hogy támogatnak mindabban, amire szükséged van ezen időkben, és tudd, hogy mindezt megkapod, mert bíznak benned.

Ez a biztonság és kegy útja a kibontakozó Vízöntő korban. Sat Nam.

Írta: Nam Hari Kaur, fordította: M. Mia, satnamjoga.hu, forrás