A Vidra-öböl (Relaxációs mesekönyv) - szorongás és agresszió kezeléséhez

Az előző 2 relaxációs meséskönyv mellett már nálunk is kapható a A Vidra-öböl relaxációs mesekönyv amely segítségére lehet a gyermeknek többek között a szorongás és agresszió kezelésében.

E kedves mesekönyv hősei, a kis sellő és a vidrák megtanítják gyermekünknek a mélylégzés helyes technikáját, melynek segítségével gyorsan megnyugtathatja magát, hatékonyan csökkentheti szorongását, dühét, sőt, még az átélt fizikai fájdalom intenzitását is.


Ajánlások:

"A mélylégzés az egyik legegyszerűbb relaxációs gyakorlat. Stresszes, szorongáskeltő helyzetekben hajlamosak vagyunk szaporán és felszínesen lélegezni, amivel fenntartjuk feszült állapotunkat. Ha gyermekünk elsajátítja a lassú ütemű mélylégzést, könnyebben meg tud majd nyugodni, képes lesz uralni szorongását és agresszióját."
Dr. Kádár Annamária pszichológus, egyetemi adjunktus

"Gyógypedagógusként autista, Asperger-szindrómás és más speciális szükségletű gyerekekkel dolgozom, akiknek komoly nehézséget okoz az érzelmeik szabályozása. Lori Lite könyvei óriási segítséget jelentenek számomra. A gyerekek rendszeresen használják a légzéstechnikákat, amikor szoronganak vagy dühösek. Köszönöm!"
K. M. Checo gyógypedagógus

 

A Vidra-öböl (Relaxációs mesekönyv) megvásárolható az alábbi képre kattintva:

Hasonló könyvek: