Grander vízélénkítő toll

a217_1.jpg

 

Mint már megszoktátok tőlem, ha találok valamit ami nekem bevált akkor megosztom veletek is.

A szervezetünk 70-80%-a víz, ezért nem mindegy milyen vizet iszunk. Kerestem a megoldást, hogy a naponta elfogyasztott víz minőségét, hogy javítsam? Próbálkoztam ásványvízzel, kancsóval ami vízszűrő kancsóval de valahogy nem volt az igazi.

Nekem és a családomnak a Grander toll vált be.Ez a toll Johann Grander nevéhez köthető, és a fém henger információs vizet tartalmaz. Ha egy pohár vízbe helyezem a tollat és pár percet kevergetem a pohár víz energiadús lesz.

Amit magamon észrevettem a rendszeres fogyasztása után:
- több vizet iszok mivel lágyabb és ízre is finomabb
- energikusabb vagyok és
- a napi 3 kávét lecsökkentettem 2-re

A virágaimat is ezzel a vízzel locsolom és nagyon meghálálják,

..............................................................................................................................................................

Élénkített ivóvíz 

Nagyon fontos naponta legalább két liter vizet meginni. A jó közérzethez viszont nem csak a mennyiség lényeges, a meghatározó elsősorban a minőség. A minőségi víz egyre nagyobb értékkel bír – ne fogyasszunk akármilyen vizet, válasszuk a GRANDER® vizet, egy minőségi terméket. Aki egyszer megtapasztalhatta a különbséget az élénkített és a szokványos víz között, annak egyértelmű: poharába csak élénkített víz kerülhet. 

Johann Grander - egy természetkutató Istenbe vetett bizalommal

 

Johann Grander, a vízélénkítés felfedezője nem volt tudós vagy kutató, csak egy egyszerű, szerény, szorgalmas ember a tiroli hegyvidékről. 49 évesen feladta addigi munkáját, hogy hivatását követhesse, és kísérleteinek szentelhesse magát. Ez vezette el ahhoz a témakörhöz, amely később ő és egész családja életét megváltoztatta: a vízhez.

Ma az élénkített "GRANDER®-víz" az egész világon többszázezer felhasználó mindennapjainak nélkülözhetetlen része.

A GRANDER® vízélénkítés az egész világ bármely pontján, számtalan területen – a privát háztartástól az uszodákon, tavakon, hoteleken, wellness oázisokon át egészen az iparig – eredményesen alkalmazható.

Johann Grander több mint 30 évvel ezelőtt a víz egy új értelmezését fogalmazta meg, melynek azóta millió követője van az egész világon:

Az egészséges élet az élénkített vízzel kezdődik.

Finom és friss ízek 

A tiszta, élénkített víz tartós, finom és a könnyen emészthető. Ezért esküsznek a kávé- és tearajongók a megfelelő vízre a kávébab és tealevelek mellett. Lágynak, frissnek és élénkítettnek kell lennie, így tud az aroma a legjobban kiteljesedni.

Ugyanez érvényes a liszt és gabona esetében is. Folyadék nélkül semmi sem kel meg. Élénkített vízzel a tészta könnyedebb és jobban emészthető, és a térfogata is nagyobb. Kis beavatkozás, nagy eredménnyel.

A felhasználók azért dicsérik a GRANDER® élénkített vizet, mert:

  • a finom íze garantálja az élvezetes vízivást
  • selymes, és könnyen itatja magát
  • sokáig eltartható
  • az élelmiszerek érezhetően friss és intenzív íze, valamint tartósabb frissessége 

 A GRANDER® vízélénkítés hatására az élelmiszerek aromája kiválóan kibontakozik.

A GRANDER-hatás  - Víz nélkül nincs élet

A vízben levő (gyógyító) erő ismerete ősrégi – ezt számos, régi kultúrákból származó mítosz és történet támasztja alá.

Johann Grander már 30 évvel ezelőtt felismerte a természet és a víz őselem tiszteletének fontosságát.

Elgondolásának alapja az volt, hogy a víz állapota döntő jelentőségű a közérzetünk és az egész ökoszisztéma fenntartása számára.

Évekig tartó kísérleti- és kutatómunkája során Johann Grander arra a felismerésre jutott, hogy a víz képes az információátadásra. Ez a vízről vízre történő információátadás egy fizikailag egyedülálló dolgot jelent, amit először Johann Grander tett hasznosíthatóvá.

Johann Grander célja az volt, hogy az élénkített víz tulajdonságai – az emberekre, állatokra és növényekre gyakorolt összes pozitív hatásával együtt – minden vízre átruházhatók lehessenek, és elérhetők legyenek mindazok számára, akik isznak belőle és a mindennapokban használják.

grander2.jpg

Bizonyíték a vízélénkítésre:

A legegyszerűbb és leginkább meggyőző bizonyíték az, amit a saját szemünkkel és a saját érzékszerveinkkel tapasztalunk meg. Ennek a legkézenfekvőbb módja az, ha kipróbáljuk a két pohár vizes kísérletet. Két teljesen egyforma poharat megtöltünk ugyanolyan vízzel és az egyiket élénkítjük, grander energetizáló tollal. Egyértelműen érezni fogjuk a különbséget az élénkítetlen víz között.

grander1.jpg

Én kipróbáltam és szívből ajánlom!

Amennyiben többet szeretnél megtudni erről az érdekes termékről kattints ide!

Szállítás INGYENES!

„Grander-toll” remek karácsonyi ajándék. Gondolkozz el azon, hogy a te szeretteid közül ki örülne egy ilyen ajándéknak.

karacsony.JPG

 .............................................................................................................................................

Ha tetszett, amit olvastál, oszd meg az alábbi gombok segítségével. Köszönöm:-)

Gyere a Facebookra is! Beszélgetni, lájkolni, nézegetni.

Szeretettel várlak :-)

Csáki Kriszti