Az én segítségem a vírus idején ...

problem-2731501_640.jpg

Sajnos a koronovírus mindenkit kizökkentett az életének normális menetéből. Váratlan helyzetben találtuk magunkat és át kell szerveznünk az egész életünket, meg kell birkóznunk az aggodalommal, hogy a hozzátartozóink, az ismerőseink és mi magunk is egészségben átvészeljük a járvány idejét.

Most a bölcsőde és oktatási intézmények bezárása miatt a gyerekeink otthon vannak, a szülők közül is többen kényszerülnek az otthon maradásra. Érzékelhető, hogy felborul a napi, megszokott életünk. 

Ez a felborult élethelyzet sok szorongással, lelki megterheléssel jár, ami egészen hirtelen, egyik napról a másikra tört ránk.

A kényszerű otthonlét, a home office vagy a családdal való összezártság nem mindenkinek megy könnyedén, és ha nem tudunk cselekedni, pénzt keresni, a dolgainkat a kezünkben tartani, tehetetlenségként élhetjük meg.

morning-1369446_960_720.jpg

A kényszeres összezártság nagy kihívást jelenthet a párkapcsolatunkban is. Egy ilyen kényszerhelyzet pedig könnyen felerősítheti a mélyben szunnyadó konfliktusokat, kimondatlan sértettségeket...

Lakásunkban, házunkban töltve az időnket nem tudjuk „kiventillálni" a bennünk lévő dühöt, szorongást, félelmet.  Felhívhatjuk telefonon a barátainkat, beszélhetünk a párunknak is a bennünk dolgozó érzésekről, de ha úgy érzed, hogy ez nem elég én is a segítségedre lehetek.

Szeretnék INGYEN a segítségére lenni minden héten két személynek, hogy könnyebben meg tudjon birkózni a jelenlegi helyzettel.

Ez az én hozzájárulásom a kialakult helyzet kellemesebb elviseléséhez amit  nagyon szívesen megteszek.

Ügy döntöttem, hogy minden héten két személynek INGYEN adok egy órányi segítséget.

Ha úgy érzed elkelne egy kis segítség, online INGYEN (Skype-on, WatsApp-on, Viberen vagy Messengeren) a segítségedre leszek. Kérlek írj nekem, ha szükséged van segítségre a egyboldogabbelet@gmail.com, vagy facebookon, és még aznap visszajelzek, hogy te vagy az egyike annak a 2 személynek akinek INGYEN segíteni fogok.

en_kics_p.jpg

 

 

Szeretettel várom a jelentkezésedet :-)

Van aki már kipróbálta - sikertörténeteket itt olvashatsz!

A megosztásokat előre is köszönöm!

Címkék: Egyéb, Koronavírus