Hello Március! :)

A tavaszi hónapokban erőteljes érzelmi gyógyuláson megyünk keresztül. Ha folyamatos dolgozunk a régi, megkövesedett érzelmek elengedésén (pl düh, félelmek), hamar kivirágzik lelkünk, és most könnyen tölthetjük meg új, boldog és szerelmes érzésekkel. 
Annak ellenére, hogy a tisztulás elég erőteljes és fájdalmas, mégis remény ébred szívünkben. Egyre könnyebben találjuk meg középpontunkat, és tudjuk, hogy ami jelenleg velünk/körülöttünk történik, az mind értünk van. 
Érdemes figyelmet szentelni nem csupán a lélek, de a test tisztítására is. A böjtölés, a nyers ételek, a gyógynövényteák segíthetnek a test újjászületésében, de a lélekre is jótékony hatással vannak, segítenek kiüríteni a rossz gondolatokat. Nem csak a lélek hat a testre, ez fordítva is igaz. Befolyásolja lelkiállapotunkat az is, amivel a testet tápláljuk. Így ha igazán hatékonyak szeretnénk lenni, egyszerre tisztítsuk a kettőt.
A tavasszal egyre több szerelem éled fel, egyre inkább felvállalják érzéseiket az emberek, és mernek szívük szerint élni. 
Nehéz hónapok várnak még az emberiségre, de a saját világunk lehet szeretettel teljes. Minden rajtunk áll. 
Kellemes márciust kívánok Nektek!
Mohácsi Viktória (http://elozoeletek.blogspot.hu/)