Tehetsz egészséged visszaszerzéséért!

Ma már bizonyított tény, hogy - főleg ellazult állapotban - képzeletünkkel hatni tudunk testünkre, s azon belül főleg az immunrendszerünkre. Gondolataink erejét, energiáját felhasználva megteremthetjük a gyógyulás lehetőségét, amiben hatalmas szerepe van a megbocsátásnak.

A krónikus betegségek hátterében szinte mindig meghúzódik valami feldolgozatlan, „megemé...sztetlen" lelki trauma is. Ezért kulcsfontosságú annak megtalálása és érzelmi „kifésülése". Ha sejted, hogy milyen lelki vonatkozású történéssel függhet össze testi betegséged, akkor érdemes behunyt szemmel, ellazulva képzeletben kibékülni az ügyben érintettekkel. (Magaddal is!)

Ezen kívül vagy mellett igénybe veheted a GYÓGYULJ MEG! önfejlesztő csomag (http://netbutik.hu/spd/A17/Gyogyulj-meg-CD-melleklettel)  módszereit, melyek lehetőséget kínálnak az érzelmek nagytakarítására, újra megtalálva ezzel belső egyensúlyunkat, és azt a csiszolatlan gyémántot, akik igazából vagyunk.

Hatalmas segítséget nyújthat a LELKI EREDETŰ BETEGSÉGEK LEXIKONA (http://netbutik.hu/spd/BOOK80/Lelki-eredetu-betegsegek-lexikona )   is, melyből pontosan megtudhatjuk problémánk okát, mely a múltban rejtőzik és jelenünkben kér segítséget tőlünk.

Az ÁTHANGOLÓ c. cd-n (http://netbutik.hu/spd/A25/Athangolo-CD) olyan, a tudatalattit pozitívan áthangoló programozó mondatok hallhatók, melyekkel áthangolhatjuk magunkat a feltétel nélküli szeretet, az elfogadás és a bőség hullámhosszára.

Szállítási költség 790 Ft pick-pack-pontra, de 10.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES!