Ettől ez egyetlen mondattól lett boldog és kiegyensúlyozott Richard Gere

Létezik egy nagyon hatásos gyakorlat, amit évekkel ezelőtt alakítottam ki. Bárkivel is találkozzam, először mindig ugyanazzal az egy mondattal indítok.

Richard Gere rajongója a keleti filozófiáknak, húsz éve buddhista, a tibetiek ügyének szószólója, a dalai láma pedig jó barátja.

Annyirea szívén viseli a tibetiek sorsát, hogy Richardot egy ideig be sem engedték Oscar-díj-átadásra, miután egyszer díjátadóként arra használta a színpadot, hogy Kína emberjogi politikáját kritizálja nyilvánosan.

Nemrégiben meglepő dolgot mondott:

„Létezik egy nagyon hatásos gyakorlat, amit évekkel ezelőtt alakítottam ki. Bárkivel is találkozzam, legyen az ember vagy akárcsak egy aprócska bogár, először mindig ugyanazzal az egy mondattal indítok: „Kívánom, hogy boldog légy”.

Nagyon fontos, hogy ne csak kívánjam, hanem valójában úgy is gondoljam. És ez a mondat mindent megváltoztat közted és az illető között.

Tapasztalatból mondom ezt. Néha voltak nagyon nehéz helyzetek, emberek, találkozások. Ám amint kimondtam magamban ezt a mondatot, a negatív gondolatok, érzések, történések helyét egyszeriben átvette a szeretet.

Te se félj azt kívánni a másiknak, hogy boldog legyen!

Próbáld meg, és meglátod, ettől az egyetlen mondattól, mennyire megváltozik a saját életed.”

Forrás: http://tudnodkell.info

....................................................................................................................................

Ha úgy érzed elkelne egy kis segítség, hogy jobb legyen a kapcsolatod  a gyermekeiddel, vagy elkelne egy kis segítség a párkapcsolatod javításában, esetleg stresszes vagy és már aludni sem tudsz, elakadás van az életedben és nem látod, a kiutat....... keress bátran!

Van aki már kipróbálta és megosztotta a sikertörténetét. Itt olvashatsz bővebb infót a sikertörténetekről.

Az alábbi linken megnézheted miben lehetek a segítségedre:

Elakadás van az életedben?